Culiță Sterp revine la Survivor? Emisiunea „Survivor All Stars” se pregătește să aducă o explozie de surprize în Republica Dominicană, iar PRO TV are în plan să țină publicul captiv prin aducerea unei super vedete în competiție. După recenta descalificare a lui Jador, canalul de televiziune dorește să compenseze pierderea și să ofere telespectatorilor o experiență de neuitat.

Numele care a apărut în discuții este Culiță Sterp, fratele cunoscutului Iancu Sterp. Este o alegere surprinzătoare și, potrivit informațiilor, PRO TV este dispus să plătească sume exorbitante pentru a-l avea pe Culiță în Republica Dominicană. Această mutare ar putea aduce o dinamică nouă în competiție, având în vedere popularitatea și carisma lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp a mărturisit că este ofertat de Pro TV

După ce Jador a fost eliminat din competiție, decizia de a aduce pe Culiță Sterp a stârnit deja interesul și curiozitatea fanilor emisiunii. Culiță Sterp a confirmat că a fost contactat de producătorii PRO TV și a primit chiar și o propunere oficială în acest weekend. Cu toate acestea, agenda sa aglomerată cu evenimente și angajamente l-ar putea împiedica să accepte oferta.

Culiță Sterp a recunoscut că a analizat propunerea și că ar fi tentat să participe, mai ales pentru a-l susține pe fratele său Iancu Sterp, deja concurent în competiție. În ciuda tentației, Culiță are încă multe evenimente pe care trebuie să le onoreze și își pune întrebarea dacă poate face față provocărilor din Republica Dominicană.

„M-au sunat ieri din nou. Am mai fost chemat la Survivor, la început, dar nu m-am putut duce pentru că am mult de cântat. Am în fiecare weekend câte 3 cântări. Acum, banii ăia pe care-i primesc acolo, îi fac și-n țară la cântat. Acum parcă m-aș duce, cum e fratele meu acolo și cum a fost și cearta asta dintre ei…m-aș duce puțin pentru el, și că mi-e dor de el, că vreau să-l văd.

Dar nu mă lasă ăștia din formație, că nu mai fac bani dacă plec eu. Trei, patru cântări pe săptămână, de miercuri…Nu știu ce să fac, să mă duc sau nu. M-aș duce, dar nu pot să anulez contractele cu oamenii, am mult de cântat. Nu știu ce să fac, o să încerc, e greu.

M-au sunat iar de la Survivor, mi-au și spus că-mi dau un preț destul de bun, mult mai mult decât am cerut eu prima dată, numai să mă duc. Nu știu ce să fac. O să mă gândesc”, a spus Culiță Sterp, într-un live, pe rețelele sociale zilele trecute.

În prezent, Culiță Sterp urmărește „Survivor All Stars” și a remarcat intensitatea și conflictele din cadrul competiției. Decizia finală privind participarea sa la emisiune rămâne incertă, iar fanii așteaptă cu nerăbdare dezvăluirile ulterioare și posibilitatea ca Culiță să devină un nou concurent în competiția „Survivor All Stars”.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.