În episodul 15 al emisiunii Survivor All Stars, tensiunile au atins cote maxime între Cătălin Moroșanu (39 de ani) și Cătălin Zmărăndescu (51 de ani) și Iancu Sterp, după o ceartă aprinsă care a avut loc în echipa Faimoșilor. Deși Faimoșii au câștigat un joc crucial, obținând o masă de lux, ziua s-a încheiat cu un scandal imens care i-a adus pe cei doi luptători în pragul unei confruntări fizice cu rivalul lor.

Întreaga dispută a fost declanșată de o remarcă aparent inofensivă a lui Andrei Ciobanu după victoria echipei Faimoșilor: „E totul bine. Gata, o să mâncați, e totul bine”. Această replică a fost suficientă pentru a aprinde fitilul unei certe care s-a transformat rapid într-o confruntare tensionată între cele două echipe.

După noile schimbări de la Survivor, Andrei Ciobanu este foarte afectat și nu ii vine să creadă că trebuie să trăiască alături de Cătălin Zmărăndescu și Cătălin Moroșanu.

Moroșanu și Zmărăndescu s-au îmbrâncit cu Iancu Sterp

Moroșanu și Zmărăndescu au reacționat vehement la provocările lui Iancu Sterp, iar situația a escaladat într-un moment în care cei doi luptători au fost cu greu despărțiți de ceilalți concurenți. Cu replici acide și amenințări în aer, atmosfera a fost extrem de încărcată, iar un posibil conflict fizic a fost evitat cu greu.

Tensiunile au persistat și la Consiliul de Eliminare, unde Faimoșii trebuiau să voteze pentru cei doi concurenți din propria echipă care urmau să se confrunte pentru a evita eliminarea. Andrei Ciobanu a adus în discuție o presupusă amenințare venită din partea lui Zmărăndescu, iar acesta din urmă a negat acuzațiile, menționând că doar era deranjat de zgomotul prea mare al rivalului.

Într-o altă confruntare verbală, Zmărăndescu l-a luat la țintă pe Iancu Sterp, exprimându-și nemulțumirea față de comportamentul acestuia în timpul certurilor. Cu toate acestea, Sterp s-a apărat, menționând că Moroșanu și-a adus contribuția la tensionarea atmosferei în echipa sa.

”Doamne, Dumnezeule, nici nu vreau să mă gândesc. Aveam în mintea mea mai multe scenarii. Să-i dau un cap în gură, să-l iau de gât… Slavă Domnului că vârsta și experiența mea și băieții de lângă m-au calmat. E greu. Eu în toată viața mea am 20 de ani de suferință, de bătaie. Eu cu asta mă ocup, după Survivor mă duc în ring să mă lupt pentru că îmi place să simt adrenalina aia. Eu cu asta mă ocup, cu asta am trăit o viață întreagă și tu stai cap în cap cu mine?”, a afirmat Cătălin Moroșanu.

Scandalul a dezvăluit nu doar conflicte individuale, ci și tensiuni existente în cadrul echipei Faimoșilor, subliniind fragilitatea legăturilor dintre membrii acesteia. Cu siguranță, acest episod va rămâne în memoria telespectatorilor, iar viitorul echipei Faimoșilor la Survivor All Stars se anunță a fi plin de provocări și neînțelegeri.

Foto: gsp.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.