Culiță Sterp este într-o situație complicată la Survivor. Acesta știe că soția sa Daniela urmează să nască în perioada următoare și, înainte de a pleca în Republica Dominicană, i-a promis că va fi acasă când va avea loc fericitul eveniment.

Un apropiat al cuplului a făcut public înțelegerea dintre cei doi, când va veni pe lume fiul lor. Așadar, este posibil ca faimosul Culiță să încalce regulile intenționat pentru a fi eliminat sau să ceară să plece acasă, pe motiv că nu mai poate psihic.

Culiță și Daniela au decis să fie împreună în momentul în care el va deveni tată. Nu este clar cum va părăsi emisiunea, cum se va întoarce în România în timp util, dar cu siguranță o va face. Ori are o înțelegere cu producătorii, ori va face în așa fel încât să fie eliminat, dar, ceea ce e sigur, Daniela îl vrea aproape când va naște, iar Culiță va fi acolo, a spus un apropiat de-al familiei pentru fanatik.ro.

a 5

După ce au câștigat jocul de comunicare, Culiță Sterp a reușit să vorbească cu Daniela și au discutat despre copil și situația în care se află cei doi.

Culiță Sterp: Să te gândești și tu ce nume să îi punem la al nostru (e vorba de copil, n. red.) că eu nu am nicio idee.

Daniela: Da, iubire, m-am gândit, am și visat un nume, ți-l spun când vii. Te rog să ai grijă de tine și să rămâi tot așa calm.

Culiță Sterp nu se află într-o poziție confortabilă în competiția „Survivor”, după ce a avut câteva contre cu Sebastian și Zannidache.

Irisha a fost ultimul concurent care a părăsit competiția “Survivor”, de la Kanal D. Faimoasa a fost propusă spre eliminare de echipă și a avut de luptat pentru a rămâne în concurs cu Elena, tot din echipa roșie, Sorin și Bogdan de la războinici. Din păcate Irisha a avut cele mai puține voturi din partea publicului și a trebuit să plece acasă.

Ultimele sale cuvinte, în competiția “Survivor”, au fost unele pline de emoții și au dovedit ce caracter frumos are, când i-a îmbrățișat pe Zanni și Sebastian, care au criticat-o dur.

Foto: Kanald.ro și viva.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.