Update: În seara aceasta, la consiliul de eliminare, producătorii emisiunii Survivor au decis că show-ul s-a terminat pentru unul dintre concurenți. Potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba de unul dintre Ștefan, Sebastian, Zanni sau Sorin, care este accidentat.


O nouă săptămâna la Survivor România 2021 începe cu conflicte puternice atât în echipa faimoșilor, cât și în cea a războinicilor. Zanni și Sebastian par a nu mai avea limite și o urmăresc pe Elena în pădure în timp ce discuta cu Ștefan. De cealaltă parte Sorin nu îl mai suportă pe Albert și vrea să scape de el, deși cu o săptămână înainte își cerea scuze față de părinții acestuia.

De la ultimul incident care s-a întâmplat între Sebi și Albert, mi-am dat seama de niște chestii. Am analizat în ultima perioadă și am spus că trebuie să mă schimb. O să încerc să nu mai votez social, ci doar sportiv, pentru că eu am fost în competiția asta și în orice competiție cu inima pentru echipă. Asta fac și pentru echipa asta și sufăr de fiecare dată când se întâmplă ceva greșit.

Am încercat să taxez anumite persoane și arăt adevărul, să demonstrez ceva și mi-am dat seama că acasă e posibil să fiu văzut eu cel rău. Eu n-am fost niciodată un om rău, am fost mereu corect, familia și prietenii mă știu și sunt mândri de mine. Mă gândesc la cei dragi de acasă care știu ce încerc să fac în competiția asta și să arăt, iar restul lumii mă arată cu degetul și cred că e o mare durere în sufletul lor și am spus că trebuie să mă opresc.

Probabil am înțeles greșit această competiție și fiecare a venit de acasă cu o strategie, poate trebuie să vin și eu cu o strategie, dar nu m-a lăsat inima și mintea. Trag în continuare pentru echipă, a declarat războinicul în consiliul de eliminare.

Imediat după această schimbare bruscă de atitudine, fanii competiției l-au taxat dur pe rețelele de socializare, susținând că este fals și că îi este frică să nu fie eliminat, fiindcă este accidentat și nu mai joacă de mult timp.

Rămâne de văzut dacă Sorin va mai continua in competiția Survivor. Acesta așteaptă rezultatele de la doctor pentru a vedea cât de serioasă este accidentarea.

Foto: YouTube

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.