Survivor este cel mai dur concurs din istoria televiziunii. Concurenții trebuie să facă față unor condiții dure, din toate punctele de vedere. Mâncarea este puțină, nu există condiții decente de trai, iar nevoile fiziologice nu sunt desfășurate precum în civilizație.

Mâncarea de bază o reprezintă nuca de cocos și orezul, iar Faimoşii și Războinicii au deseori probleme stomacale, fapt pentru care se duc deseori la WC, mai bine spus se duc în junglă.

Deși, pare greu de crezut, potrivit ciao.ro, la începutul competiție CRBL a călcat în dejecțiile unui coechipier și a făcut o criză de nervi. CRBL a venit în camp și le-a spus coechipierilor sa își facă nevoile fiziologice mai departe de cabană.

Nu există toaletă sau ceva improvizat care să semene a WC așa cum aveau concurenții de la Exatlon. Ci fiecare merge undeva departe în junglă. De hârtie igienică nici nu poate fi vorba, ci frunza este principalul instrument de utilizare. Iar situația în ce privește ploile este dezastruoasă. Acel acoperiș improvizat pe care îl au nu este bun de nimic deoarece apa trece prin el ca prin brânză, declara Simona Hapciuc, sezonul trecut.

Condițiile de supraviețuire sunt dificile, iar când vorbim despre igiena personală, concurenții au de furcă! Aceștia nu dispun de săpunșampon, gel de dus sau antiperspirant, și sunt nevoiți  se spele în apa mării.

Cătălin Zmărăndescu vrea să plece acasă

După ce Faimoșii au pierdut jocul de comunicare, Cătălin Zmărăndescu a făcut o criză de nervi și a cerut să plece acasă.

Asta este, ne merităm soarta. La urmatorul Consiliu votați-mă, eu vreau să plec acasă, m-am săturat să iau bătaie. Nu vreau și nu-mi place, toată viața mea am fost campion, nu vreau să fiu acum ciuca bătăilor. Dacă nu va focusați…nu mai zic, nu mai fac nimic. Nu vreau scuze. Treziți-vă dracului că ne ducem acasa. Zmărăndescu poate să ducă la 50 de ani meci de meci, dar voi nu puteți?

Gandiți-o logic, am 50 de ani, trag cât pot de mine pe traseu. Aș vrea să ies afară din concursul ăsta…restul poată sa spună ce vrea, m-am săturat să pun capul în pământ. Vreau să ies din concurs, nu se mai poate, a mărturisit Cătălin Zmărăndescu.

Foto: youtube.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.