Survivor România se apropie cu pași rapizi de mijlocul competiției. Concurenții fac față tot mai greu condițiilor din Republica Dominicană, iar conflictele sunt la ordinea zilei. Mulți fani din mediul online susțin că este bătaie de joc ce se întâmplă pe insula exilului, deoarece concurenții nu primesc mâncare decât dacă colegii lor le trimit, însă tocmai aceasta este frumusețea jocului.

Update

Publicul din România a decis ca Natalia să părăsească competiția Survivor. Au rămas astfel în concurs CRBL și TJ Miles. La plecare, faimoasa a avut cel mai frumos discurs, recunoscand că este accidentată și ar trage echipa înapoi.

Natalia Duminică: Cred că e logic. Mă repet. Simțindu-mă cu nu pot da 100% pe traseu, aș ține echipa pe loc. Cred că nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu sau să nu încerc să-mi ajut echipa.

După ce Faimoșii au pierdut jocul de comunicare, Cătălin Zmărăndescu a făcut o criză de nervi și a cerut să plece acasă.

Cătălin Zmărăndescu: Asta este, ne merităm soarta. La urmatorul Consiliu votați-mă, eu vreau să plec acasă, m-am săturat să iau bătaie. Nu vreau și nu-mi place, toată viața mea am fost campion, nu vreau să fiu acum ciuca bătăilor. Dacă nu va focusați…nu mai zic, nu mai fac nimic. Nu vreau scuze. Treziți-vă dracului că ne ducem acasa. Zmărăndescu poate să ducă la 50 de ani meci de meci, dar voi nu puteți?

Gandiți-o logic, am 50 de ani, trag cât pot de mine pe traseu. Aș vrea să ies afară din concursul ăsta…restul poată sa spună ce vrea, m-am săturat să pun capul în pământ. Vreau să ies din concurs, nu se mai poate.

Update

După ce CRBL, TJ Miles si Natalia au fost propuși pentru eliminare, sunt șanse mari ca TJ Miles să plece din Republica Dominicană. Ba mai mult, Natalia este accidentată și ar putea pleca acasă pe motive medicale.

Urmează ca medicii să ia o decizie în perioada următoare. Echipa Faimoșilor pare decimata, iar conflictele sunt tot mai aprinse.

Încă avem lași și minicinoși în grupul Faimoșilor și asta nu-mi place. Sunt veteran și la vot și la Exil. Și despre lașitate aș putea vorbi, primesc cum se primește o astfel de veste. Îmi pare rău că am ajuns din nou aici, am să îmi duc la bun sfârșit misiunea și trebuie să stau la un fel de închisoare pentru alegerile personale ale unora, mințind că nu sunt alegeri personale, dar trec peste, a declarat și CRBL.

Update

Scandal monstru în echipa Faimoșilor, după ce CRBL a fost trimis, din nou, pe insula exilului de către TJ Miles. De cealaltă parte, Ștefania l-a trimis pe Doru.

Bă, ești prost?”, i-a spus CRBL. „Eu o să mă adaptez, știu ce urmează, am mai fost acolo. Dar plâng pentru echipă. E o decizie fricoasă, personală. Dumnezeu să ne dea după cum oferim. Eu merg cu fruntea sus.”, a spus CRBL. „CRBL trăiește într-o altă realitate (..) E prea antipatic și individualist.”, a continuat TJ. „Singura problemă din echipa asta este TJ.”, a intervenit și Elena.

Din păcate, pentru Faimoși aceștia pierd jocul de imunitate cu 10 la 6 și ajung la mâna publicului. Imunitatea personală este obținută de Marian Drăgulescu și Elena Chiriac. Drept urmare, propuși pentru eliminare au fost TJ Miles, CRBL și Natalia.


Update

Jocul de recompensă, din această săptămână, a fost câștigat de echipa Faimoșilor cu 10 la 9. Aceștia s-au bucurat de o masă copioasă. Totodată, au fost prezentați noii concurenți la Survivor: în echipa Faimoșilor a venit Mari Fica, în vârstă de 28 de ani, atletă, iar la Războinici a ajuns Mihaela Stan, în vârstă de 21 de ani, antrenor de înot.

După joc, pe insula exilului au fost trimiși CRBL,  de la Faimoşi, și Doru, de la Războinici.

vvvvvvv


În această săptămână, vor veni noi concurenți în ambele echipe, care vor schimba starea de spirit, tensionată. Potrivit zvonurilor de pe piață, vor fi aduși încă trei concurenți, două fete și un băiat, în special pentru a  îi înlocui pe cei care au plecat pe motive medicale.

La Faimoşi, concurenții nu îl mai suportă pe TJ Miles, după ce au pierdut jocul de comunicare, crezând că este individualist și nu trage cu echipa. Dacă nu va scoate cel mai bun timp pe traseu în jocul de recompensă, TJ Miles are cele mai mari șanse să ajungă pe insula exilului.

Pentru el doar asta contează, punctele pe care le aduce. dar cum ai adus puncte? Eu te-am dus acolo, să câștigi. De ce noi putem toți și tu nu? Din cauza lui noi astăzi n-am putut să vorbim cu familiile. De câte ori voi avea ocazia, îl voi taxa. Am zis mereu să mai las de la mine, am rămas o mână de oameni. dar nu poți, n-ai cum, a declarat Cătălin Zmărăndescu.

Cine ajunge pe insula exilului, în această săptămână?

De cealaltă parte, în echipa Războinicilor, concurenții sunt aliați împotriva lui Relu Pănescu, influențați de Ionuț Popa, care pare că are ceva personal cu el.

Eu susțin în continuare tot ce am spus până acum ce am spus despre el. Este un manipulator. Are ceva personal cu mine, sunt convins. Nu înțeleg cum acest om are 52 de ani și minte. Îmi doresc să iasă din competiție. El nu este cu noi. Este un om fals și joacă un rol, a declarat Ionuț Popa.

Survivor România este transmis de Pro TV, duminica, de la ora 20:00, luni și marți de la ora 20:30.

Foto: Facebook și protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.