De mai bine de doi ani de zile, Daniel Pavel și Ana Maria Pop alcătuiesc un cuplu care a rezistat testul timpului. Cei doi împărtășesc o relație solidă și profundă, iar în prezent, nu-și pot imagina viața unul fără celălalt. Astfel, Daniel Pavel, cunoscut ca prezentator al emisiunii Survivor România, a luat o decizie importantă și a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață.

Chiar dacă momentul cererii în căsătorie a avut loc recent, planurile lui Daniel Pavel privind acest pas crucial în viața lor au început să prindă contur cu mult timp în urmă, chiar atunci când se aflau împreună în jungla Dominicană, în cadrul emisiunii Survivor România. Daniel a așteptat cu răbdare momentul propice pentru a face acest gest semnificativ, iar Ana Maria a fost luată prin surprindere de această decizie.

Daniel Pavel se însoară

Cu cinci luni în urmă, în timpul șederii sale în Republica Dominicană, Daniel Pavel a început să conceapă acest moment unic, în care avea să-și ceară în căsătorie iubita. Acolo și-a pus la punct planurile, pe care le-a pus în aplicare recent, cu o mână sigură și multă emoție în suflet.

Într-un weekend special, prezentatorul Survivor România a avut o misiune cu adevărat importantă și plină de emoții. El și-a scos iubita la o plimbare cu barca pe un lac, sub pretextul unei ieșiri obișnuite. Momentul cererii în căsătorie a sosit, fără avertisment, chiar în locul unde cei doi îndrăgostiți și-au mărturisit pentru prima dată sentimentele: „Te iubesc”.

„O scot la o plimbare de toamnă, neobișnuită tocmai prin firescul ei – barcă, pe un lac bucureștean de octombrie, noi care n-am stat în oraș o săptămână legată din ianuarie. Dau la rame deh, marinarul e om și el și la momentul oportun cap compas cu relevment tribord la locul primei noastre întâlniri și scot cartoanele scrise în consiliu, în Dominicană… torpedo in the water of our heart.

Până să realizeze Anuța mea ce voiaj se pregătește deja are Cercul Iubirii pe deget. Asta a fost planul meu. Cum l-am implementat voi să-mi spuneți”, a povestit Daniel Pavel, în mediul online.

Daniel Pavel si Ana Maria Pop

Cererea în căsătorie a venit ca o surpriză absolută pentru Ana Maria Pop, care nu avea nicio idee că Daniel Pavel avea în plan să facă acest pas important. Răspunsul său a fost categoric, un entuziast „DA”, în care se regăsea toată dragostea și bucuria de a împărți viața alături de el.

„Și eu care credeam că e doar o plimbare cu barca… (nu că asta ar fi puțin, tot ce vine din iubire reprezintă mult, mult de tot în economia vieții). Dar chiar nu mă gândeam că va fi atât de frumos, totul, chiar atunci. EL, Danielul meu, cuvintele lui, emoția.

Sunt recunoscătoare pentru toată iubirea care vine din partea lui, pentru binecuvântarea Domnului, pentru noi! De iubire, nu mai zic. Se vede și e a noastră. Greu de redat în cuvinte. Vouă, celor cu care împărtășim aceasta bucurie, să vi se întoarcă gândurile înmiit!”, a spus și Ana Maria Pop.

După acceptarea cererii, Ana Maria Pop a mărturisit că momentul a fost cu adevărat emoționant, și că se simte profund iubitoare și recunoscătoare pentru toată dragostea pe care Daniel i-o poartă. Într-o lume plină de provocări, povestea lor de dragoste pare să aibă un final fericit, iar cei doi îndrăgostiți își pregătesc viitorul împreună, plini de speranță și încredere.

Foto: click.ro și cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.