PRO TV se pregătește să încingă motoarele pentru cel mai așteptat sezon din istoria emisiunii Survivor All Stars! După patru sezoane pline de adrenalină și emoții la cote maxime, fanii au toate motivele să se bucure, deoarece sezonul All Stars este pe cale să devină realitate.

Într-o mișcare îndrăzneață, trustul de pe Pache Protopopescu a hotărât să aducă împreună foștii câștigători și celebritățile care au cucerit inimile publicului, în cadrul ediției speciale SURVIVOR România 2024 All Stars. Iată în exclusivitate lista completă a celor care vor intra din nou în necruțătoarea junglă dominicană pentru a-și demonstra supremația.

Survivor All Stars

Printre cei care vor face parte din distribuția de excepție a acestui sezon se numără Jador, Culiță Sterp, Zannidache, Cătălin Moroșanu, Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, Simona Hapciuc, Iancu Sterp, Mihai Zmărăndescu, Alex Delea și Elena Ionescu. Acești concurenți au lăsat amprente adânci în sezoanele anterioare și sunt hotărâți să se întoarcă pentru a-și demonstra suprematia în competiția de supraviețuire.

Potrivit Viperelor Vesele, din echipa Faimoșilor vor face parte Zanni, Jador, TJ Miles, Jorge, Cătălin Zmărăndescu, Cătălin Moroșanu, Andreea Tonciu, Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș și Ștefania Stănilă. De cealaltă parte, din  echipa Războinicilor vor face parte Sorin Pușcași, Iancu Sterp, Dan Ursa, Alex Delea, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Maria Chitu, Maria Lungu, Lola, Codruța Began, Alexandra Ciomag și Alexandra Duli. Rezerve vor fi Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Relu Penescu, Starlin și Ionuț Popa.

Unul dintre duelurile care promite să fie epic în acest sezon este cel dintre Mihai Zmărăndescu și Cătălin Zmărăndescu. Relația dintre cei doi a fost tensionată de-a lungul anilor, și acum, în fața provocărilor nemiloase ale junglei, rivalitatea lor este gata să se amplifice. Cătălin Zmărăndescu a oferit o declarație surprinzătoare cu privire la fiul său, spunând: „Nu știu cine este Mihai! Dacă ne ghidăm după declarațiile lui, se pare că nu este fiul meu,” conform Fanatik.ro.

La rândul său, Mihai Zmărăndescu a dezvăluit că relația cu tatăl său este inexistentă de cinci ani și că este dezamăgit de faptul că Cătălin Zmărăndescu pare să își amintească doar de copiii din a doua sa căsătorie. Cu toate acestea, în această competiție de supraviețuire brutală, cei doi sunt hotărâți să-și arate adevărata valoare și să învingă orice rivalități personale.

Așadar, Survivor România 2024 All Stars promite să fie cel mai incendiar și plin de adrenalină sezon din istoria emisiunii, cu rivalități vechi și noi, și multe surprize pe micile ecrane.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.