Bianca Drăgușanu a trecut prin zile grele după ce a suferit o nouă intervenție chirurgicală. Vedeta a fost supusă unei rinoplastii, adică o operație la nas. Ultima a fost făcută acum mai bine de 5 ani.

Bianca Drăgușanu nu era mulțumită de cum arăta nasul ei și a decis să se opereze la o clinică particulară din Cluj-Napoca. Frumoasa blondina a fost surprinsă de paparazzi Cancan la atelierul ei când se îndrepta către propria mașină.

Cum arată Bianca Drăgușanu?

Bianca Dragusanu

Vedeta a încercat să-și acopere fața cu mâna, însă fără succes. Există însă și fotografii clare, în care Bianca apare exact așa cum este ea, fără “artificii” de imagine. Este știut faptul că toate pozele urcate de vedetă pe rețelele de socializare sunt trecute prin diferite filtre pentru a arăta cât mai bine. La un moment dat Drăgușanu a postat, însă și poze cu ea nemachiată și pot fi văzute dând click pe link.

Am vreo 12 zile de la operație. Da, mi-am făcut rinoplastie, pentru că așa am simțit nevoia, nu pentru că ar fi fost neapărat nevoie. Mai am un cheag de sânge aici, în ochiul drept. Nu se vede încă rezultatul, pentru că sunt foarte inflamată și a trebuit să folosesc un filtru, pentru că am așa o față de rinocer, umflată.

Mai am încă vânătăi, vorbesc pe nas, dar sunt bine și o să vă povestesc despre experiență, probabil, undeva săptămâna viitoare, când mă duc la consult.

Nu mă pot abține. Deci, mă obsedează acest cheag cu sânge din ochi. Nu știu ce să-i fac. Mi-a zis că trece în 2-3 săptămâni. Ah, și vocea mea. Vorbesc pe nas. Serios? În fine. Sunt foarte fericită că am început să-mi reiau activitățile. Acum sunt la atelier, a povestit vedeta într-un videoclip pe Instagram.

Bianca Dragusanu 2

Câte operații estetice a făcut Bianca Drăgușanu?

După operație, Bianca Drăgușanu a fost răsfățată de iubitul ei, Gabi Bădălău. De-a lungul timpului, blonda a făcut mai multe schimbări la ea, precum genele, tatuarea sprâncenelor, folosirea extensiilor de păr, alunițe scoase, mărirea buzelor, a sânilor și a posteriorului. Desigur, nici nasul creatoarei de modă nu a rămas neatins. În plus, ea și-a dorit ca dinții ei să fie perfecti, motiv pentru care și-a pus fațete. În anul 2014, aceasta mărturisea ca a investit peste 14.000 de euro în operații estetice.

Foto: cancan.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.