Maria de la Survivor a mărturisit de ce nu l-a suportat pe Albert

0

Maria de la Survivor, pe numele ei Maria Hîngu, din echipa războinicilor a ajuns în România și a făcut primele mărturisiri. Acesta a declarat că a avut o relație apropiată cu Mellina, Starlin și Sorin. Cu toate acestea, ea susține că niciodată nu au stabilit pe cine să dea afară și fiecare vota cum voia.

Maria a recunoscut că s-a împăcat cu gândul că pentru ea Survivor s-a terminat.

Sincer, m-am obișnuit cu gândul. Nu este vorba că am părăsit competiția, e vorba că s-a terminat o perioadă foarte frumoasă. Trei luni s-au simțit ca 3 ani, m-am simțit extraordinar că am participat la Survivor atât cu sufletul, cât și cu mintea și cu trupul. Am pășit pe insulă și am rămas acolo cu totul. Nu m-am gândit la ce se întâmplă acasă, nu m-am gândit la cum apar pe sticlă, a declarat Maria, pentru Teo Show.

De ce nu l-a suportat pe Albert?

După ce au observat că nu reușesc să scape de Albert, fiindcă publicul îl iubește și îl votează concurentul săptămânii, echipa războinicilor a schimbat strategia pentru eliminare la îndemnul lui Sorin. Astfel, s-a stabilit că cel care a adus cele mai puține puncte în săptămâna respectivă să fie propus pentru eliminare. Așa a ajuns și Maria să fie propusă. Ba mai mult, aceasta a povestit de ce nu l-a suportat pe Albert.

Am picat într-o strategie proastă. Toată lumea a fost de acord să votăm din punct de vedere sportiv. Eu nu voiam să votez pe criteriu sportiv pentru că pentru mine înseamnă foarte mult partea socială, contează foarte mult să mă simt bine în camp. Acum nu mai avem cum să votăm social.

L-am votat pe Albert de atâtea ori pentru că, din punct de vedere social, se vedea mereu o separare. Noi rămâneam mereu lângă focul de tabără și Albert cu Alin se îndepărtau și comentau. Când nu simt un vibe cu o persoană, nu pot să mă prefac. Albert este un sportv bun, traseul îl rupe, dar nu se concentrează de multe ori. Albert are pante ascendente și descendente. I-am și spus: „Albert, tu nu îți găsești locul niciunde” a mărturisit Maria, pentru sursa citată mai sus.

Fosta războinică este împăcată cu parcursul ei la Survivor România 2021 și va urmări în continuare ce vor face colegii ei în continuare.

Sunt super bine, adică m-am împăcat cu gândul imediat ce mi-a venit rândul că o să fiu eliminată, am simțit asta, după cum am spus. Imediat cum am ajuns în consiliu, deja acolo eram… Eu cred foarte mult în semne. Când am văzut ce traseu avem și știind că exact pe traseul ăla am început competiția, iar acum aveam iar același traseu, eram după două meciuri pierdute, trebuia să plece cineva de la noi, unu la mâna, doi la mână am ajuns să le fac băieților acele dread-uri la barbă.

Ne hotărâsem să le facem băieților în momentul în care vom câștiga două consilii și vom avea un consiliu liniștit, să fim acolo doar spectatori. Oglinda trebuia să se termine pentru noi perfect, așa cum a fost când au intrat Marius, Sindy și Romina. S-a închis oglinda mea. Am început traseul cu pirații, am încheiat traseul cu pirații. Am început la traseul cu pirații fără să aduc punct, dar am încheiat traseul cu 2 puncte, am bătut-o atât pe Elena, cât și pe Ana, iar asta mă bucură pentru că mi-am completat eu parcursul în competiție, a adăugat Maria.

Competiția Survivor este transmisă de Kanal D, de la ora 20:00, de joi până duminică.

Foto: Viva, Kfetele, TVmania

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri