Cum vor arăta jocurile individuale și marea finală?

0

Survivor România ediția a treia este la capăt de drum. Săptămâna aceasta vor avea loc jocurile individuale, iar săptămâna viitoare va fi marea finală. Mai este foarte puțin și vom vedea cine va câștiga premiul în valoare de 100.000 de euro.

Au mai rămas 8 concurenți, după ce TJ Miles a fost eliminat. Acesta a mărturisit că este dezamăgit, însă viața merge mai departe. Pentru timpul petrecut în Republica Dominicană, TJ Miles a primit 36.000 de euro, adică 2.000 de euro pe săptămână.

Era o surpriză dacă reușeam să rămân. Mintea mea e deja setată să nu mă las dezamăgit. Viața merge mai departe. Nu trebuie să câștigi competiția ca să fii un câștigător, a declarat TJ Miles după vestea că a fost eliminat.

Jocurile individuale, pe viață și pe moarte

Alexandru Nedelcu, Ionuț Popa, Oana Ciocan, Ștefania Ștefan, Marian Drăgulescu, Blaze, Elena Chiriac și Alex Delea sunt cei 8 care continuă lupta spre titlu și premiul de 100.000 de euro. Daniel Pavel i-a anunțat pe aceștia ce urmează în săptămânile următoare.

Urmează o etapă crucială, de maximă importanță. Inimile voastre o simt, mințile o formulează. Voi intrați în etapa confruntărilor individuale, a spus Daniel Pavel la Consiliul de eliminare.

Noua etapă a concursului de la Pro TV vine la pachet cu niște schimbări majore pentru concurenți și cu un nou sistem de votare la care niciunul dintre concurenți nu se aștepta. Cei de acasă își pot vota favoriții până la data de 18 mai, ora 23:00, iar Daniel Pavel a atras atenția că aceasta este singura modalitate de a le arăta Tigrilor și Vulturilor că îi susțin și că iubesc necondiționat. Rămâne de văzut care dintre ei va obține cel mai mare punctaj și la ce le vor folosi voturile respective, dar cert este că fanii Survivor România mai au de așteptat câteva zile bune până vor afla, potrivit 9am.ro.

Așadar, marea finală va fi un show total unde orice se poate întâmpla și oricine poate câștiga.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri