Daniel Pavel, cunoscutul prezentator al emisiunii Survivor, și soția sa Ana au vorbit despre cele mai ascunse dorințe ale lor și au oferit detalii despre viața lor de cuplu. Prezenți la petrecerea Viva, cei doi au mărturisit ce își doresc unul de la celălalt, dezvăluiri pe care, până acum, nu și le-au făcut nici măcar în intimitatea cuplului.

Regrete și planuri după nunta grandioasă dintre Daniel Pavel și Ana

Recent căsătoriți, Daniel Pavel și Ana au trăit emoții intense la nunta lor, care a fost un eveniment impresionant cu peste 400 de invitați. Organizarea unei astfel de nunți a fost o adevărată provocare, dar a meritat efortul pentru momentele memorabile trăite alături de familie și prieteni.

Cu toate acestea, luna de miere mult așteptată nu a avut loc imediat după nuntă. Daniel Pavel a explicat că amânarea acestui moment special este cauzată de dorința sa de a se asigura că totul va fi perfect pentru vacanța lor.

”Din punctul meu de vedere, să armonizăm energiile a patru sute de oameni, să îi ținem până la răsăritul soarelui pe lacul Snagov a fost formidabil. Am reușit să ne distrăm, să avem grijă, să ne facem treaba ca amfitrioni, a fost greu, dar am reușit”, a explicat Daniel Pavel potrivit fanatik.ro.

Dezvăluiri despre Dorințele Neexprimate

Daniel și Ana au fost provocați să-și împărtășească dorințele unul față de celălalt, condiția fiind ca acestea să nu fi fost discutate anterior. Cu priviri încurcate, cei doi s-au conformat. Aceste momente de sinceritate au dezvăluit un aspect mai profund și mai autentic al relației lor.

”Tot ce i-am cerut vreodată mi-a oferit. Mi-e greu să cer ceva… Întreabă-l ăpe el primul”, spune, diplomată, Ana.

”În mod clar, cred că am trecut în acești aproape trei ani prin toate etapele de cerere și ofertă. Dar în momentul acesta, ar fi nivelul următor. Lună de miere plus partea de mamă.

Ca mămică să fie exact cum e ea, să nu se schimbe. O fetiță vreau, că am un băiat. Și cred că un decupaj al Anei ar face lumea mai bună”, ne-a spus Daniel Pavel.

”Dacă tot mi-ai dat-o la fileu așa cum nu ai făcut-o niciodată îți zic și eu ce îmi doresc de la tine. O fetiță (râd amândoi, n. red.)”, a spus Ana, spre ușurarea lui Daniel Pavel care aștepta cu emoție răspunsul ei.

Ana, care a petrecut mult timp alături de Daniel în Republica Dominicană, la filmările pentru Survivor, a povestit cu umor despre curiozitatea ei de a testa unele dintre probele de îndemânare.

Evoluția lui Zanni prin ochii lui Daniel Pavel

În același interviu, Daniel Pavel a discutat despre Zanni, câștigătorul Survivor România. Prezentatorul a subliniat schimbările vizibile în personalitatea lui Zanni, menționând că evoluția acestuia nu a fost rezultatul unei strategii, ci al unei dezvoltări personale autentice.

”Schimbarea lui Zanni e vizibilă, e extraordinară. Chiar am comentat-o și cu echipa de producție. Era reală schimbarea, când se stingeau camerele, Zanni rămânea la fel, ăsta era omul. Săritor, bun… Fără să fie o strategie. O schimbare, repet, de proporții”, a mai spus Daniel Pavel.

O privire în viitorul cuplului Pavel

Încheind interviul, Daniel și Ana au reflectat asupra planurilor lor de viitor și asupra modului în care intenționează să-și construiască relația pe baza experiențelor trăite împreună. Fie că este vorba despre noi proiecte profesionale sau despre momente speciale petrecute în familie, cei doi sunt hotărâți să își susțină reciproc dorințele și aspirațiile, consolidându-și astfel legătura.

Această exclusivitate oferită de Daniel Pavel și Ana pentru FANATIK nu doar că a dezvăluit aspecte necunoscute ale vieții lor, dar a și subliniat importanța comunicării și a înțelegerii reciproce într-un cuplu.

Foto: elle.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.