O nouă săptămână de Survivor vine cu răsturnări de situație de la o zi la alta. Jocurile individuale sunt cu totul altceva decât eram obișnuiți până acum. Fiecare luptă pentru el, iar echipa nu mai contează deoarece eliminarea poate veni imediat.

Update 26.04 – Alex Delea, câștigătorul de anul trecut al trofeului Survivor, tocmai a fost eliminat și a venit momentul să își ia rămas bun de la concurenții rămași în concurs. Acesta 4.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor All Stars. A rezistat 15 săptămâni, deci 4.000 x 15 = 60.000 de euro!

”Știți că vă iubesc pe toți!”, spune Alex Delea, în timp ce-i pupă și îmbrățișează pe rând pe cei alături de care a petrecut atâta timp în jungla dominicană.


Update 25.04 – Zanni este nemulțumit că Ana Porgras nu va ajunge în marea finală. De cealaltă parte Iancu Sterp este bucuros că a scăpat de un concurent puternic precum Alex Delea, dar a pierdut un prieten în concurs.


Update 23.04 – Zanni este în culmea fericirii, după ce a reușit să scape de Alex Delea, cel care ar fi putut să îl învingă la votul publicului în finală. Viperele Vesele au demascat tot.

„În aceasta săptămână, la Survivor România All Stars, Zanni găsește un dinte pe care îl va folosi in Consiliu pentru a o proteja pe Ștefania Stanila.

Ștefania Stefan, deținătoarea colanului de imunitate îl va propune pe Zanni pentru duel.

La votul colectiv, în urma unei strategii făcute de Zanni, Faimoșii rămași în competiție vor propune fiecare câte un Războinic, câte un concurent diferit. Astfel, la duel vor intra ca vot colectiv Delea, Ciobanu, Sorin și Robert și Zanni propus de Ștefania Stefan.

În urma duelului, Delea va fi eliminat.

De menționat, pe durata acestor jocuri, cu o singura excepție, la ultima imunitate, când ia și colanul, Iancu nu reușește să treacă de prima runda în jocurile pentru imunitate”.


Din păcate, în această săptămână mai pleacă acasă din concurenți deoarece finala se apropie cu pași repezi. Ștefania Stănilă, Ana Porgras, Ștefania Ștefan și Alex Delea vor părăsi competiția în săptămânile următoare. Sorin Pușcașu și Robert Moscalu vor fi eliminați chiar înainte de intrarea în finală.

Eliminări pe bandă rulantă la Survivor All Stars

Primul joc al săptămânii este o nebunie totală, fiindcă toți concurenții au înțeles că nu mai pot să tragă chiulul pe traseu și trebuie să lupte până la ultima picătură de sudoare. De altfel, Daniel Pavel vine și cu o veste de ultimă oră care îi lasă mască pe concurenți.

Trebuie precizat că filmările s-au terminat și toată lumea este acasă, însă marea finală Survivor All Stars va fi live. Concurenții vor reveni în jungla dominicană, undeva la sfârșitul lunii mai 2024, acolo unde, în episodul suprem, se vor da ultimele bătălii. De data asta, însă, telespectatorii vor avea ultimul cuvânt. Zanni, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp se vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.

”Pentru prima dată în acești doi de când ne vedem săptămânal, în timpul sezonului, în acest Jurnal… dominican… vă scriu de acasă, de la o masă aflată în apartamentul din București. Nu-mi vine să cred că spun asta, încă mi-e greu să realizez că în fiecare seară privesc emisiunea și că nu aștept un mesaj din care să aflu orele de filmare pentru următoarea zi.

Însă, în tot acest context, cred că a devenit o normalitate și o bucurie pe care nu vreau să le las deoparte faptul că sezonul suprem este atât de iubit de voi, cei de acasă, cei care ne plasați pe primul loc în clasamentul preferințelor cu fiece ediție. Și pentru asta… vă mai mulțumesc o dată!”, a afirmat Daniel Pavel, potrivit libertatea.ro.

Comentarii Facebook

3 COMENTARII

  1. Rusine. O mizerie de concurs, facut praf de producatori si ProTv.
    ProTv si-a dat cu stangu’n dreptu’!
    Zanni, unul dintre cei mai slabi concurenti, desi eliminat, este favorizat de producatori si readus in concurs!
    Numai o mizerie de concurs are in finala doi jucatori eliminati!

    • Ești obiectiv? Cum poți să spui ca e cel mai slab concurent?!? Zi ca nu-l suporți , ca ai alți favoriți , ca … dar nu poți sa spui ca a fost slab!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.