Într-o ediție tensionată a emisiunii Survivor All Stars, desfășurată joi, 18 aprilie, duelul pentru eliminare a pus față în față două concurente de temut: Alexandra Duli și Ana Porgras.

Miza a fost una uriașă, cu atât mai mult cu cât în trecutul emisiunii s-a speculat că Zanni, unul dintre concurenții de temut, ar avea o simpatie pentru ambele fete. Astfel, confruntarea dintre cele două „rivale” a fost una deosebit de tensionată, iar în final, Duli a fost cea care a părăsit competiția.

După ce torța i-a fost stinsă de către Domnu Dan, Alexandra Duli și-a luat rămas bun de la coechipierii săi, fiind ultima sărutare dedicată lui Zannidache. Ana Porgras a avut o reacție destul de geloasă, nefiind o situație plăcută pentru ea.

Alexandra Duli pleacă de la Survivor cu o grămadă de bani

Dincolo de drama eliminării, o întrebare a persistat în mințile spectatorilor: cât de mult a câștigat Alexandra Duli pentru cele 14 săptămâni petrecute în competiția Survivor All Stars? Ei bine, contravaloarea a fost de 2.500 de euro pentru fiecare săptămână în emisiune, ceea ce înseamnă că a primit un total de 35.000 de euro din partea Pro TV.

Cu toate acestea, atenția fanilor este acum îndreptată spre marea finală a competiției, pentru a afla cine va pleca acasă cu marele premiu. Printre finaliști se numără Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu, care vor concura pentru premiul impresionant de 100.000 de euro.

Cu toate că finala va fi transmisă live pe 30 mai, drumul către acest moment epic a fost plin de surprize și tensiuni. Zanni, în special, a stârnit controverse după ce a fost eliminat și apoi readus în competiție printr-o amuletă specială, fapt care a stârnit nemulțumirea celorlalți concurenți.

O situație similară a pățit-o și Andrei Ciobanu care a fost eliminat, însă pentru a-l ține în concurs l-au trimis în echipa războinicilor.

Cu atât de multe în joc și cu concurența intensă, finala Survivor All Stars promite să fie un eveniment epic, care va ține publicul cu sufletul la gură până în ultimul moment.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.