Daniel Pavel a venit cu vestea cea mare

0

Daniel Pavel a anunțat că Survivor România se va termina. Jocul a intrat în linie dreaptă și se va schimba total. Concurenții au înțeles că luptele nu vor mai fi că până acum și fiecare va lupta pentru el.

Update – Lovitură de teatru la Survivor. Andreea Moromete nu va pleca acasă, fiindcă are în posesie totemul prin care poate rămâne în concurs. Înaintea anunțării rezultatului votului, Daniel Pavel va întreba dacă se dorește ca cineva să-și folosească totemul, fiindcă după rezultat nu se va mai putea. Așadar, Andreea Moromete va rămâne în concurs indiferent de vot. Ce se va întâmpla însă cu Ștefania Stănilă? Oare va fi eliminată?


Update – Andrei Krisan a câștigat colanul de imunitate și a propus-o la eliminare pe Andreea Moromete. Grupul a trimis-o la votul publicului pe Ștefania Stănilă.


„Efortul lor se dublează, poate chiar se triplează, pentru că trebuie să lupte cu același adversar, fată sau băiat, de mai multe ori. Asta îți conferă și șansa de a te îmbunătăți.

Deja ei își cunosc puterea de luptă, tacticile, punctele tari, punctele slabe, însă pe de altă parte dacă psihicul nu este acum lamă de oțel atunci încep să cadă concurenții, pentru că s-au tot izbit, s-au tot lovit și au văzut că pierd. Psihicul este în această etapă factorul esențial”, a declarat Daniel Pavel.

Foto: Facebook.com

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri