Darius Olaru, mijlocașul central al echipei FCSB, s-a remarcat prin performanțe deosebite, contribuind în mod semnificativ la parcursul formației spre câștigarea titlului. Cu doar un pas distanță de triumful în campionat, Olaru a devenit un jucător-cheie pentru echipă, cu 14 goluri marcate și 4 pase decisive în cele 38 de partide jucate.

Cu toate acestea, succesul său pe teren a atras și atenția mai multor cluburi din străinătate, care și-au manifestat interesul pentru transferul său. Cu toate că Gigi Becali, patronul echipei FCSB, ar fi dispus să îl lase să plece, prețul cerut de 7 milioane de euro a generat discuții și tensiuni în culise.

”Am cerut șapte milioane (n.r. de euro). Dacă dau șapte milioane, bine. Nu contează țara, contează doar cine dă șapte milioane. Se face dacă dau cele șapte milioane.

Eu nu fac lupta la titlu. Eu fac bani. Mie îmi trebuie bani ca să mă lupt la titlu. Așa știu eu. Voi, ce știți voi, treaba voastră”, a spus Gigi Becali.

Darius Olaru va pleca de la FCSB în cazul unei oferte bune

Contrar poziției lui Becali, Darius Olaru a exprimat opinia că suma solicitată este exagerată și a dezvăluit că valoarea sa de piață este semnificativ mai mică cu toate că pe transfermarkt.com, este de 6,5 milioane de euro. Această discrepanță în evaluarea valorii sale a adăugat un nou element de complexitate negocierilor și a întărit poziția sa în fața cluburilor interesate.

”(n.r. E rezonabil 7 milioane de euro?) Nu cred. Mi se pare cam mult! (n.r. Două-trei milioane?) Pe-acolo”, a spus Darius Olaru, citat de sportpesurse.ro.

În ciuda acestor tensiuni, relația dintre Olaru și FCSB rămâne stabilă, iar căpitanul formației se concentrează pe finalizarea sezonului într-o notă pozitivă și pe contribuția sa la succesul echipei. Cu toate acestea, viitorul său în tricoul roș-albastru rămâne incert, iar negocierile pentru un eventual transfer în străinătate vor continua să fie monitorizate cu atenție de către fanii și observatorii fotbalului românesc.

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.