Lovitură de teatru! Anamaria Prodan a fost audiată de DNA. Impresara a fost prezentă la Direcția Națională Anticorupție și a dat explicații în fața procurorilor, fiind citată ca martor într-un dosar din 2016 ce privește clubul Rapid București.

De ce a fost chemată Anamaria Prodan la DNA?

Frumoasa impresară nu a avut ce să facă și s-a prezentat în fața procurorilor DNA, fiind citată ca martor într-un dosar din 2016 legat de clubul Rapid București. La ieșirea din instituție Anamaria Prodan nu a oferit multe detalii, refuzând un dialog mai lung cu presa.

Este ceva legat de Rapid. Eu am fost martor, a spus Anamaria Prodan, potrivit Antena 3.

Dosarul în care aceasta a fost chemată datează din anul 2016 și nu a fost soluționat până în acest moment, făcându-se în continuare audieri în acest sens.

Avocatul impresarei a lămurit în mare parte problema și a mărturisit de ce a fost femeia audiată de procurorii DNA.

Nu privea o chestiune în care doamna Prodan să fie implicată. Era o chestiune cu alte persoane, posibili acționari sau nu de la clubul Rapid. Doamna nu are absolut nicio problemă.

Anamaria Prodan este ‘un veritabil martor. Atât, a declarat avocatul impresarei potrivit dcnews.ro.

Cu toate acestea, se pare că Anamaria Prodan a ajutat la realizarea unor transferuri și de aceea a fost audiată. Acest lucru a fost confirmat chiar de soția lui Laurențiu Reghecampf.

Da, întotdeauna. Și este o chestie oarecum normală, dacă se instrumentează un caz și ai participat la un transfer sau o discuție, să fii chemat ca martor, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată mai sus.

Care este relația cu Laurențiu Reghecampf?

Anamaria Prodan a avut probleme în ceea ce priveşte relația cu Laurențiu Reghecampf. Impresara a ținut să explice cum stau lucrurile între cei doi.

Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem bine, fericiți, a spus Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

Cuplul deţine deja 11 case pe trei continente. Una dintre acestea este într-un cartier exclusivist din Las Vegas şi a fost cumpărată, în 2009, de Ziua Îndrăgostiţilor, cu un milion de euro.

Cei doi dețin mai multe proprietăți imobiliare pe diferite continente. Laurențiu Reghecampf i-a făcut o surpriză soției, acum ceva timp, și a achiziționat un apartament de lux în cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa. Penthouse-ul a costat 4 milioane de euro și estte dotat cu toate necesitățile: o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie, plus dormitoarele, livingul şi balconul cu o o priveliște fantastică.

Foto: dcnews.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.