Zanni a câștigat competiția Survivor România 2021 și a intrat în istoria show-ului. Acesta l-a devansat pe Andrei Dascălu în finală și Marius Crăciun în semifinală, ambii de la Războinici. Premiul cel mare a fost de 50.000 de euro.

Potrivit informațiilor de pe piață, Zanni a fost plătit 1.800 de euro pe săptămână pentru a sta în Republica Dominicană. Având în vedere că acesta a stat de la început până la final în show-ul de la Kanal D și a câștigat și marele premiu în valoare de 50.000 de euro, la un calcul simplu Zannidache a plecat acasă cu aproximativ 100.000 de euro în conturi. Faimosul a mărturisit cum a fost viața în Republica Dominicană.

Ce au declarat concurenții după ce s-a terminat Survivor?

Marius Crăciun și Andrei Dascălu au mărturisit la Teo Show că ar participa la competiția Asia Express de la Antena 1. Cei doi sunt dependenți de adrenalină și sunt foarte bun prieteni.

Zanni: Am 23 de ani, au fost 23 de ani grei, așa că eram obișnuit cu viața grea. Ma bucur că nu sunt accidentat și totul pare un vis. O să văd când ajung în România ce uși se deschid, însă indiferent de ce va fi voi rămâne umil.

Ana Porgras: L-am susținut pe Zanni cu toată ființa mea. Sunt foarte fericită pentru el.

Andrei Dascălu: Mă așteptam să nu câștig. Pentru mine faptul că am ajuns în finală a fost vârful. Visez acum să devin campion mondial la box.

Albert Oprea: A fost greu de tot. Ma simt mai bărbat după ce am participat la această competiţie. Abia aștept să îmi văd familia și pe tatăl meu în special.

Elena Marin: A fost greu. Am regrete că nu am ajuns in finală. Îl felicit pe Zanni.

Ce mesaj i-a transmis Zanni, după ce a câștigat Survivor, Elenei Marin?

Ce va face Zanni cu banii câștigați?

Viața în Republica Dominicană a fost grea, plină de conflicte și tensiuni, însă a meritat. Zannidache a mărturisit ce va face cu banii câștigați la Survivor România.

Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobile.

Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni, a declarat Zanni.

survivor romania concurentiCum au fost primiți concurenții Survivor la aeroport în România?

Concurenții Survivor România 2021 au ajuns în țară și au fost așteptați de o mulțime de fani la aeroport. Zanni, Albert, Andrei și Marius au fost asaltați de fani.

Sunt foarte emoționată, nu-mi vine să cred de ceea ce am găsit în jurul meu, este isterie, în momentul în care mi s-a spus nu am vrut să conștientizez, parcă nu realizez, sunt cumva între vis și realitate și nu-mi dau seama exact de ceea ce se întâmplă…Cu siguranță aș vrea să repet această experiență, acum, singura problemă care se pune este în cât timp, dacă m-ați întreba dacă plec mâine, v-aș spune că am nevoie de puțin timp, dacă ar trece o perioadă de timp în care să îmi iau toată dragostea de care am nevoie de la cei dragi și să-mi revin un pic, cu siguranță mi-ar plăcea să repet experiența, a delcarat Elena Marin pentru Kanald.ro

Foto: kanald.ro și fanatik.ro

Comentarii Facebook

1 COMENTARIU

  1. Zanny nu a câștigat pe merit! Și nu pentru că a pierdut sportiv ci pentru că in sondaje libere de pe internet Elena era la fel de susținută ca și Zanny la diferență mare de restul concurenților, Elena a fost eliminată pe nedrept in defavoarea Mariei altfel rămânea singura fată și Zanny nu mai câștiga nimica, publicul votant este majoritar feminin, Zanny are banii pe nedrept care sunt banii telespectatorilor de care canalul DVC i-a dat lui Zanny și nu lui Elena care ar fi câștigat! Fraudă pe față 😪

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.