Laurette a fost bătută într-o cameră de hotel din Centrul Vechi al Bucureștiului. Acesta s-ar fi întâlnit acolo cu un bărbat pentru a-și oferi serviciile sexuale în schimbul unei sume de bani, susține presa. Se pare că cei doi ar fi ajuns la un acord pentru 5.000 de euro, însă individul i-ar fi dat la final doar 300 de euro.

Laurette, bătută cu bestialitate

Cei doi s-au întâlnit la hotel pentru a consuma partida, însă lucrurile nu au mers cum s-a plănuit. Un domn, pe nume M. T. și-ar fi dat întâlnire cu Laurette la hotelul Palace din Centrul Vechi, însă după noaptea de amor bărbatul nu s-a mai ținut de cuvânt.

1 lau

Acesta ar fi trebuit să plătească 5.000 de euro, însă nu a fost mulțumit de serviciile oferite, și a scos din portofel doar 300 de euro. Frumoasa mulatră a „înnebunit” și a sărit la portofel să-și ia suma negociată. Atunci lucrurile au degenerat și bărbatul a bătut-o pe Laurette.

Scandalul provocat de cei doi i-a alertat pe angajații hotelului, care au apelat la numărul de urgență 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție, care i-a și ridicat pe cei doi scandalagii.

Avocatul frumoasei mulatre a povestit că există urme clare de violenţă, iar totul va fi lămurit în instanță.

Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontan care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului, pe mai multe părți, a spus avocatul lui Laurette pentru Antena Stars.

Laurette este nemulțumită de faptul că ea este victima și lumea nu o crede și o critică. Acesta a mărturisit că evenimentul a fost unul înfricoșător și nu dorește nimănui să treacă prin așa ceva.

video socant sa vina politia ma omoara momentul in care laurette a fost batuta crunt in camera de hotel

In legătura cu agresiunea a carei victima am fost in urma cu doua seri, as dori sa aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte: Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natura sexuală, arat ca este o minciuna. In acest sens, urmează a prezenta organelor de politie mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul ca întâlnirea mea cu el nu era condiționata de plata vreunei sume de bani. Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violentele la care am fost supusa. Mai grav decât atât este faptul ca presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la politie, ceea ce înseamnă o “scurgere de informații” din partea acestei instituții. Dacă “scurgerea de informații” ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevarul in cauza in fata opiniei publice, influențată in mod vădit de prezentarea unilaterala. Sunt convinsă ca adevarul va ieși la iveală. Aceasta este ultima comunicare publica pe care o facem in cauza atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, pana in momentul in care dosarul va fi soluționat. Le mulțumesc celor ce au încredere in mine și regret ca, intr-o cauza in care sunt victima, trebuie sa fiu supusa oprobriului public. Paradoxal pentru o victima, sunt nevoită sa afirm cu tărie ca sunt nevinovata, a transmis Laurette, pe pagina sa de Facebook.

Imagini video cu bătaia încasată de Laurette

Camerele de supraveghere ale hotelului au surprins momentul în care Laurette strigă tare să o ajute cineva de frică să nu fie omorâtă.

laurette atindehou 82286582 1000453720339541 5341315808988514932 n

Deschide ușa! Mă omoară! Aoleuuu!, striga Laurette.

Vedeta a mărturisit la Antena Stars că toate zvonurile despre ea sunt false și nimic nu este adevărat. Potrivit acesteia, cineva încearcă să îi distrugă imagine publică.

Lăsând la o parte oricare ar fi fost motivul pentru care eu m-am întâlnit acolo cu el, știu că este cineva care încearcă să îmi facă rău, nu este pentru prima dată când se încearcă prin diferite căi să mi se facă această capcană.

De data aceasta se pare că a reușit până la un anumit punct să mă facă să cad în această capcană, doar că planul nu a fost dus până la capăt și s-a lăsat cu această agresiune fizică.

Este sigur o capcană pentru că, așa cum am spus, nu este pentru prima dată când se ia legătura cu mine prin diferite persoane, site-uri de socializare, tot felul de mesaje.

Angajați hotelului au afirmat că pe mocheta din cameră există sânge, în urma conflictului. Ba mai mult, bărbatul avea zgârieturi pe față.

Laurette nu este singura vedetă din România bătută, Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu fiind și ele agresate fizic.

Foto: apropotv.ro, tacataca.prosport.ro, fanatik.ro și libertatea.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.