Război total la „Survivor”, atât în echipa faimoșilor, cât și a războinicilor

0

Fanii „Survivor” sunt supărați după ultimul consiliul de eliminare. Lumea a votat și Albert a ieșit favorit la războinici, iar la faimoși Elena. Drept urmare, pentru eliminare s-au confruntat Andreea Antonescu și Sebastian de la faimoși, iar la războinici Sorin și Romina. În final Romina, a primit cele mai puține voturi și a părăsit competiția.

Un vot care nemulțumește pe toată lumea

Lumea care urmărește show-ul de pe Kanal D este nemulțumită, dorind ca Sorin să părăsească competiția fiind văzut ca arogant și ipocrit. Cu toate acestea, Romina a primit mai puține voturi decât coechipierul ei și va veni în România.

Din fericire pentru el, Sorin a scăpat și a rămas în competiție, iar acum probabil că îl va stresa și mai mult pe Albert, care este o fire mai sensibilă și educată.

Faimoși sunt supărați

În loc să fie fericiți că nu a plecat nimeni din echipa lor, faimoșii sunt supărați că nu au scăpat de Andreea Antonescu, aceasta fiind văzută ca o verigă slabă și principalul motiv pentru care pierd.

Mai mult ca sigur conflictele se vor aprinde și mai rău, după ce în ultima perioadă înfrângerile s-au înmulțit.

Când revine Jador la Survivor?

Jador revine la Survivor.

Din nefericire, accidentarea lui Jador este una gravă și l-a ținut departe de competiție o bună bucată de timp. Cu toate acestea, prezentatorul show-ului a anunțat că Jador va reveni în echipa faimoșilor de săptămâna aceasta.

El este unul dintre cei mai buni concurenți din echipa faimoși lor, iar lipsa lui s-a văzut în rezultatele obținute. Jador a fost precum un catalizator, influentandu-i pozitiv pe coechipieri.

Competiția “Survivor” de la Kanal D a avut o perioadă grea după ce personajul cel mai iubit de public, Jador, s-a accidentat grav. Într-un duel cu războinicul Marius Crăciun, faimosul a acuzat dureri puternice la genunchi.

Emisiunea „Survivor” este transmisă de Kanal D, de joi până duminică, de la ora 20:00.

Foto: playtech.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri