Brigitte Sfat și Florin Pastramă trec printr-o perioadă grea. Relația dintre cei doi nu mai este ca la început. Ba mai mult cancan.ro a prezentat în premieră imagini în care Florin o bruschează destul de dur pe fosta doamnă Năstase.

Cuplu a avut o ceartă zdravănă în shaormeria pe care o dețin. La un moment dat, după câteva discuții situația a degenerat, iar Florin a luat-o de ceafă pe Brigitte și a bruscat-o atât de rău încât i-a căzut mătura din mână

Din dorința de a aplana conflictul, vedeta de la „Ferma vedetelor” s-a pus la podea. Acest lucru nu l-a înduplecat pe Florin Pastramă, care a continuat cu gesturile violente.

O martoră a văzut scena, însă chiar și așa Florin Pastramă nu și-a putut stăpânii nervii și a continuat atitudinea ostilă.

Brigitte Sfat
Brigitte Sfăt, agresată de Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt are probleme și cu fiul ei

Brigitte Sfat și-a alungat fiul din casă după o ceartă monstru. Băiatul nu s-a sfiit sa o acuze de tot felul de chestii pe mama sa.

Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un brânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte. Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani.

Am ajuns la intrare și mama a început să-l înjure pe Florin, că de ce mi-a deschis ușa. Florin, săracul, nici nu-mi dăduse cheia. Mama s-a dus și i-a dat un brânci lui Florin, un capac… că de ce a făcut asta. Și foștii ei soți, relațiile pe care le-au avut, ei trebuiau să-și ia rolul de tată și să folosească violența domestică, ceea ce mi se pare că nu asta înseamnă educație. O mamă trebuie să ofere educație prin cuvinte și printr-o educație normală și rațională, a declarat Robert Sfăt, într-o emisiune TV.

Click aici să vezi video cum o bruschează Florin Pastramă pe Brigitte Sfăt.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.