Căsnicia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai este așa roză. Potrivit informațiilor de pe piață, în urmă cu câteva zile a avut loc un scandal monstru între cei doi și Anamaria Prodan ar fi amenințat că se sinucide. Laurențiu Reghecampf ar fi chemat poliția, fiindcă soția sa ar avea gânduri sinucigașe, în timp ce impresara ar fi sunat la 112 unde a susținut că este ținută prizonieră de bărbatul ei.

CanCan scrie ca „Anamaria era foarte agitata, dar si incoerenta. Medicul s-a oferit sa o consulte, dar ea a refuzat”.

De-a lungul timpului, s-a tot speculat faptul că mariajul celor doi nu este așa de sigur cum se prezintă. Surprinzător este că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut nunta de cristal în urmă cu două săptămâni, însă jurămintele făcute s-au spulberat repede.

anamaria prodanDupă acest episod cu sinuciderea, venită se pare pe o criză de gelozie a impresarei, Laurențiu Reghecampf a susținut că cei doi se vor despărți.

Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Fanatik.

Anamaria Prodan si Laurentiu ReghecampfDe ce a vrut să se sinucidă Anamaria Prodan?

Ana Maria Prodan a negat informația cum că aceasta ar fi vrut să se sinucidă într-un moment de gelozie. Cu toate acestea, se pare că apelurile la 112 sunt adevărate.

Vi se pare că eu sunt genul care se sinucide? Sigur, am vrut să mă sinucid cu Reghe în cârca și cocoțată pe pian. Vedeți că fac petrecere și vă invit, dar să veniți cu dovezile. Ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt, a declarat Anamaria Prodan pentru Evenimentul Zilei.

Laurențiu Reghecampf are o amantă?

Deși Anamaria a negat faptul că soțul ei ar avea o amantă de 8 ani de zile, surse susțin că femeia a izbucnit într-o criză de gelozie chiar pe seama acestui subiect. Se pare că lui Laurențiu Reghecampf i s-a reproșat de către soția sa că are o iubită, în ciuda faptului că Anamaria Prodan a declarat presei că bărbatul ei nu este genul de om care să recurgă la astfel de gesturi. Mai mult decât atât, Reghecampf i-ar fi construit amantei și o locuință. Soția bărbatului nu a mai făcut față tensiunii și a izbucnit într-o criză de gelozie, scrie evz.ro.

Foto: realitateasportiva.net, impact.ro și fabricatinromania.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.