Cosmin Stanciu a părăsit competiția Survivor România 2021, după o accidentare. Din păcate, acesta nu putea să mai respire ușor și avea nevoie de repaus și atenția doctorilor. După ce a revenit în țară, Cosmin a vorbit despre experiența trăită în Republica Dominicană și cum stau lucrurile în rândul Faimoșilor. 

Cosmin, după experiența Survivor s-a întors mai bătrân! Practic, mi-am sărbătorit ziua de naștere în Dominicană, vârsta de 34 de ani. M-am întors puțin mai bolnav, dar foarte căștigat, pentru că din această experiență am avut doar de căștigat.

Am reușit să-mi păstrez calmitatea în acest show, însă și în viața de zi cu zi sunt la fel de calm. Acolo ne consumam energie pe orice de la lipsa hranei, a familiei, lipsa vieții noatre practic, n-aș fi vrut să-mi pierd această energie cu scandaluri, certuri, chestii care nu merită.

Noi eram o echipă și trebuia să ne înțelegem. Am reușit să gestionez foarte bine situația, pentru că în aceste aproape șase luni am reușit să-mi păstrez energia doar pentru traseu și pentru celelalte greutăți pe care le-am întâlnit acolo.

Sunt anumite persoane care iau totul prea personal. Fiecare vrea să-și joace cartea în felul lui, fiecare vrea să ajungă în finală și practic pentru ei probabil ăsta este unul dintre ajutoare ca să ajungă în finală, provocând scandal și certuri, însă din punctul meu de vedere sunt fără motiv. Situața trebuie gestionată altfel. Dacă ai ceva de spus sau ceva care te deranjează, o poți spune într-un fel care să nu-l deranjeze pe celălalt. Dacă înțelege însemnă că ai dreptate, dacă nu, nu are rost să continui pentru că nu poți să educi tu pe nimeni.

Sunt persoane care dramatizează, care transformă tot într-o dramă, dar ele nu-s la fel de profunde pe cum se arată, a dezvăluit Cosmin Stanciu după întoarcerea în România, de la Survivor, potrivit wowbiz.ro.

cosmin stanciu 1

De ce nu este căsătorit Cosmin Stanciu?

Despre viața personală a lui Cosmin Stanciu se știu puține, fiind o persoană căreia îi place discreția. Se pare totuși că are o relație de dragoste cu o domnișoară din Cluj-Napoca, pe nume Laura. Cei doi au format un cuplu cu 3 luni înainte să înceapă Survivor România 2021.

cosmin stanciu survivor

Ce avere are Cosmin Stanciu?

În ceea ce priveşte averea lui Cosmin Stanciu nu sunt date oficiale însă având în vedere că este multiplu campion mondial la karate, acesta nu duce grija zilei de mâine. În competiția Survivor, potrivit informațiilor de pe net, Cosmin ar fi fost plătit cu 2.000 de euro pe săptămână.

Foto: viva.ro wowbiz.ro și stiriromania.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.