Marius Șumudică nu a găsit front comun cu Dan Șucu. Rapid București se află în căutarea unui nou antrenor după despărțirea de Cristiano Bergodi, iar una dintre variantele luate în considerare a fost Șumudică, un nume binecunoscut în fotbalul românesc. Cu toate acestea, în urma unor discuții telefonice între Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, și Șumudică, s-a luat decizia ca acesta să nu preia echipa giuleșteană.

Confirmând decizia printr-un comunicat de presă, Șumudică și-a exprimat înțelegerea față de verdictul lui Șucu, arătând că este pregătit să își continue căutarea pentru oportunități potrivite.

„Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!”, a transmis Șumudică.

Dan Șucu vrea un antrenor străin

În ceea ce privește antrenorul străin pe care îl va aduce Rapidul, există speculații în presa locală. Inițial, s-a vorbit despre Martin O’Neill, un tehnician cu o vastă experiență în fotbal, dar ulterior s-a clarificat că există o confuzie și că persoana vizată ar fi de fapt Neil Lennon, tot nord-irlandez și cu legături strânse cu Celtic.

În vârstă de 52 de ani, Lennon a avut o carieră impresionantă în fotbal, cu multiple trofee câștigate, inclusiv cinci titluri de campion și patru Cupe, toate cu Celtic. Cu o singură experiență în afara Regatului Unit, la Omonia Nicosia, unde a fost demis după 29 de meciuri, Lennon vine cu o bagaj solid de cunoștințe și o experiență vastă în fotbalul european.

Astfel, fanii Rapidului sunt în așteptare pentru anunțul oficial al clubului cu privire la noul antrenor și sunt curioși să vadă cum se va desfășura următoarea etapă în evoluția echipei lor de suflet.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.