Jerry Seinfeld, celebrul comediant din America, cunoscut în special pentru serialul care îi poartă numele a realizat și un film artistic ”despre nimic”. Serialul ”Seinfeld”, care a bătut toate recordurile în anii `90, a fost catalogat chiar de Jerry ca fiind un serial despre nimic. Starul american nu s-a oprit aici și a realizat și un film tot despre nimic, care a spart toate topurile pe Netflix. Este vorba despre ”Unfrosted”.

”Unfrosted”, cel mai bun film artistic al lui Jerry Seinfeld

Comediantul a regizat și produs filmul care a spart toate topurile de pe Netflix din întreaga lume. Creația cinematografică te face să râzi de la început până la sfârșit, având numai actori de calibru în distribuție. Este imposibil să nu râzi și imposibil să nu îl revezi încă o dată.

Filmul te introduce în lumea cerealelor și povestește cum au apărut celebrele turte de cereale pe care foarte mulți oameni le consumă la primele ore ale dimineții. Jerry spune într-un interviu că acestea nu sunt cea mai bună variantă de a lua micul dejun, fiindcă nu au fost niciodată fresh.

Dar una este ce spunem noi aici și alta este ecranizarea realizată de către artist, care a reușit să facă dintr-un subiect aparent banal o capodoperă cinematografică. Cine nu a văzut acest film trebuie să îl vizioneze neapărat, fiindcă îi va oferi o stare de bine și îl sau o va ajuta să scape de stres.

Unfrosted

Iată, așadar, cum geniul lui Jerry iese încă o dată la iveală și creează o poveste incredibilă care ne-a bucurat pe toți în aceste zile, mai mult sau mai puțin liniștite. Cert este că ”Unfrosted” este un film despre nimic care bucură încă o dată inimile telespectatorilor.

Trebuie precizat că de curând Jerry a împlinit 70 de ani și prin această ecranizare și-a dovedit încă o dată geniul artistic, dar și faptul că este liderul comediei din întreaga lume.

Foto: theplaylist.net și hollywoodreporter.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.