Pro TV a anunțat că pe data de 16 ianuarie începe Survivor România. Show-ul va fi transmis de duminică până miercuri, în fiecare săptămână. Faimoşii au fost deja prezentați în emisiunea lui Măruță, însă Războinicii au fost doar arătați rapid într-un videoclip pe internet.

Se pare că producătorii Survivor vor să mențină un suspans în privința Războinicilor, care sunt de obicei favoriții publicului. Prezentator Daniel Pavel a mărturisit că noul sezon va fi ceva nemaivăzut până acum în România.

Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV, a spus prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, pentru protv.ro.

Cine sunt Faimoşii şi Războinicii de la Survivor România Pro TV?

După o lungă perioadă de așteptare Faimoșii s-au făcut văzuți. Pro TV a anunțat cine sunt concurenții care se vor regăsi în echipa Faimoșilor din noul sezon Survivor România. Așadar, Faimoșii care merg în Republica Dominicană sunt: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Echipa Războinicilor este formată din: Rareș Agrijan, Sara Lupșe, GP Blaze, Guiu Haricleea Maria, Ema Debisa Filip, Claudia Oana, Alexandra Duli, Elena Matei, Mihai Borviz, Liviu Mihalca, Pănescu Relu, Alexandru Delea.

Așadar, atât echipa celebrilor Faimoșii,  cât și cea a Războinicilor sunt complete.

Foto: viva.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.