Dennis Politic, unul dintre talentele strălucitoare ale echipei Dinamo, a reușit să atragă atenția mai multor cluburi din Superliga, confirmându-și statutul de unul dintre cei mai buni jucători ai echipei din ultimul timp.

Gavi Glăvan, omul care a remarcat potențialul lui Dennis Politic în vara trecută, a făcut o propunere conducerii clubului alb-roșu pentru transferul jucătorului la Dinamo. Negocierile au fost reușite, iar pariul lui Glăvan a devenit un succes notabil pentru echipa pregătită de Mircea Zeljko Kopic. La doar 23 de ani, Politic a reușit să marcheze șase goluri pentru Dinamo în Superligă, devenind un lider incontestabil și atrăgând atenția unor cluburi.

„Nu trebuie să ne ascundem după degete că nu are niciun rost. Politic a ajuns la Dinamo datorită lui Gabi Glăvan. El l-a ochit pe Politic și el l-a propus conducerii pentru transfer. Dar de Politic au început să se intereseze unul și altul de prin prima noastră ligă, s-au făcut tot felul de întrebări, dar nu are cum să fie pierdut gratis de Dinamo dacă cei din conducere sunt foarte atenți. Politic a semnat cu Dinamo până în vară, dar cu o clauză de prelungire a contractului pentru încă doi ani.

Iar această clauză nu este făcută ca și pe la alte cluburi pe unde au ieșit scandaluri cu diferiți jucători atunci când a venit vorba de prelungirea contractelor acestora. Politic are în contract o clauză cu drept de prelungire a contractului pentru doi ani, însă el trebuie să fie notificat de club că acea clauză îi este activată din partea lui Dinamo.

Are și o anume dată limită până când Politic poate să fie notificat de către club că acea clauză de prelungire îi este activată. Repet, el trebuie doar să fie notificat la timp, iar apoi dacă cineva îl vrea pe Politic atunci trebuie să plătească bani pentru un transfer al său. Bine, dacă Dinamo retrogradează este clar că nu prea poți să mai oprești un jucător ca Politic prin Liga 2. Și nu doar pe el din cadrul actualului prim 11”, a dezvăluit, pentru ProSport o sursă din cadrul clubului.

Dennis Politic, bun pentru Naționala României

Dennis Politic rămâne în centrul atenției, iar mai mulți patroni din Superliga încep să se intereseze de situația contractuală a fotbalistului. Este cunoscut faptul că acesta are o clauză de prelungire a contractului pentru încă doi ani, consolidându-și astfel legătura cu Dinamo.

De asemenea, fostul mare atacant al Naționalei României, Viorel Moldovan, a adus în discuție posibilitatea ca Dennis Politic să devină o soluție valoroasă și pentru selecționată. Moldovan a subliniat potențialul său și interesul pentru a-l integra în lotul național, semnalând o ascensiune impresionantă în cariera tânărului fotbalist.

„Nu știu cum Dinamo l-a găsit, dar Politic este un fotbalist foarte bun. Eu îl văd o soluție pentru echipa națională. Are 23 de ani, are forţă, viteză de pătrundere, tehnică în regim de viteză și execuţii în faţa porţii.

A avut şi el momente când nu a dat randament foarte bun, dar este un fotbalist de apreciat. Poate să crească şi mai mult. Îmi place! Mă încântă”, a spus Moldovan la PrimaSport.

Cu cluburi de top care își îndreaptă atenția spre el și cu nume importante din fotbalul românesc văzându-l ca pe o resursă valoroasă pentru echipa națională, Dennis Politic traversează un moment de vârf în cariera sa și promite să fie un nume de referință în fotbalul românesc pentru mulți ani de acum încolo.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.