Update: Sorin de la echipa războinicilor a plecat acasă, după ce doctorii i-au spus că accidentarea la genunchi este una gravă. Printre ultimele sale cuvinte a încercat să-l înțepe pe Albert, spunând: Mi-ar fi plăcut să mai stau în Survivor alături de unele persoane, însă nu alături de toate.


Sorin de la Survivor trece printr-o perioadă grea după ce prietenul lui cel mai bun Starlin a fost eliminat. Acesta este și accidentat și nu a mai jucat în ultima perioadă, acuzând o problemă la genunchi.

La ultimul consiliul de eliminare, acesta a fost la un pas să fie și el trimis acasă, însă a scăpat, cele mai puține voturi avându-le Sindy. Sorin nu s-a mai temperat în ultima perioadă și îl presează psihic continuu pe Albert. Ba mai mult, după terminarea unui joc acesta l-a amenințat fizic pe Albert că îl bate. Într-o discuție particulară cu Andrei, Sorin a spus că va fi ultimul dintre cei vechi care va pleca.

Atât îți zic, nu mai pune mâna pe mine! Că știi cum plec acasă, dacă mai pui mâna pe mine? Îți dau un pumn în gură de aici rămâi!, așa l-a amenințat Sorin pe Albert.

Chiar și după eliminare, Starlin nu îl suportă pe Albert, îndemnând publicul să nu îl mai susțină. Totodată, a mărturisit că Sorin va fi „fratele” lui până la moarte.

sorin puscasu si starlin despre melina

Mariano Starlin Belen Medina de la “Survivor” a ajuns în România și a fost invitat la “Teo Show”, unde a povestit cum a fost experiența din Republica Dominicană. Acesta a mărturisit de ce a fost bun prieten cu Sorin și de ce nu l-a suportat pe Albert.

A fost o experiență frumoasă, dar și grea. Acolo multe lucruri nu se văd la televizor, iar foamea te face să fii mai nervos pe zi ce trece. Eu m-am înțeles bine cu Sorin, Musti, Maria și Mellina și nu atât de bine cu Alin, Albert și Lucian. Sorin este fratele meu și a demonstrat acest lucru în competiție și va fi fratele meu până voi muri. Albert nu mai este la fel ca la începutul competiției și sper ca publicul să vadă acest lucru, a declarat Starlin.

Sorin făcut praf de un coleg de echipă

Sorin Pușcașu a fost făcut praf de Alin Sălăjean despre care spune că are un caracter viclean.

Este un personaj care disimulează, ascunde adevărata față a unei situații, dându-i o aparență înșelătoare. Eu mi-am dat seama de acest personaj din avion. Și vă mai spun o chestie. Epatează foarte mult. Măi, Sorine, acum că faci și tu 3-4 puncte începi să îl ataci pe Albert. Ești viclean, omule. Eu nu o să las un astfel de om. Etica mea umană nu mă lasă să las un astfel de om să câștige Survivor. Nu are voie un astfel de personaj să câștige Survivor. Este un comediant foarte slab, nu are cum niciodată să mă imite pe mine. Nu are nici talentul, nici cuvintele și nici carisma. Eu acolo nu îl vedeam așa slab, la televizor pare mult mai slab. E o diferență enormă. Ai vrut o luptă cu mine? O să o ai până la capăt. Eu nu mai las, am fost prea diplomat, astfel de oameni trebuie taxați, a declarat Alin Sălăjean pentru wowbiz.ro.

Fostul concurent de la Survivor, Alin, speră ca Albert să câștige concursul, fiindcă are un comportament civilizat și este un bun sportiv.

Foto: wowbiz.ro și kfetele.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.