Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena. Emisiunea „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, este una dintre cele mai vizionate din România. Show-ul caută ca fetele și băieții, din casă, să se îndrăgostească și să formeze un cuplu. Acest lucru nu se întâmplă foarte des și de aici apar multe conflicte.

Pentru a pipera lucrurile, producătorii emisiunii i-au trimis în vacanță, în Republica Dominicană, pe Alexandra împreună cu Marinescu. Lucru inedit, fiindcă cei doi se aflau deja într-o altă relație: Alexandra cu Comănici, iar Marinescu cu Mariana. Cu toate acestea, Alexandra și Marinescu s-au distrat de minune în Republica Dominicană, iar imaginile vorbesc de la sine.

După cum bine știți, am ajuns în Dominicană, m-am cazat și acum m-am gândit să vă arăt unde o să locuiesc pentru câteva zile. Vreau să încep cu cel mai frumos loc, o piscină în fața apartamentului unde voi sta. Abia aștept să intru. Încă n-am probat-o, încă n-am intrat în ea. Aici, după cum vedeți, sunt căsuțe exotice, povestește Alexandra pe materialul video realizat pentru Puterea Dragostei.

Toți concurenții din casa „Puterea Dragostei” au fost invidioși pe cei doi, iar Alexandra a ținut să arunce câteva săgeți către fetele din competiție.

Cred că foarte multe fete vor încerca să-mi ia locul, dar, din păcate, nu pot să mă copieze pentru că Alexandra e doar una și copia, la urma urmelor, nu are valoare. Pe lângă faptul că vor să-mi ia locul, vor încerca să-mi ia și iubitul. Fata la care mă aștept că se va da la el și va încerca să facă anumite lucruri cu el este Maria, pentru că am văzut o apropiere din partea ei dinainte de a pleca eu, a completat Alexandra.

Alexandra Puterea Dragostei 2Cu toate că, atât Alexandra cât și Marinescu păreau oarecum supărați că nu au putut să meargă împreună cu partenerii lor, cei doi au dat frâu liber distracției. Asta este ceea ce s-a văzut în fața camerelor de luat vederi, cine știe ce s-a întâmplat în spate, poate mai mult decât au lăsat să se înțeleagă.

Cine este Alexandra de la „Puterea Dragostei”?

alexandra pdAlexandra de la „Puterea Dragostei”, pe numele din buletin Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena, are 26 de ani și vine din Vaslui, însă locuiește în București. Aceasta a recunoscut încă din prima clipă că a fost căsătorită și că are un copil. Alexandra este divorțată și are o fetiță în vârstă de 5 ani.

Foto: viva.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.