Clubul Dinamo a anunțat punerea în vânzare a abonamentelor pentru sezonul 2024/2025, cu o ofertă specială pentru suporterii fideli care se reabonează.

Cu obiectivul principal de a se califica în play-off, Dinamo se pregătește intens pentru sezonul viitor. Conducerea clubului din Ștefan cel Mare și-a asumat acest obiectiv și a început deja să mobilizeze suporterii pentru a-i susține pe „câini” din tribune.

Detalii despre abonamente și prețuri

Dinamo urmează exemplul Rapidului și își deschide porțile pentru fanii loiali, punând în vânzare abonamentele cu mai puțin de o lună înainte de startul noului sezon. Meciurile de pe teren propriu ale echipei lui Zeljko Kopic se vor disputa pe Arena „Arcul de Triumf”, iar pentru cele mai importante confruntări, „câinii” se vor muta pe Arena Națională.

Prețurile abonamentelor pentru sezonul 2024/2025:

  • Peluza NORD, PCH – 400 RON
  • Loc DNL, tribuna – 400 RON
  • Peluza SUD, tribuna – 400 RON
  • Tribuna 2 EST, Family – 600 RON
  • Tribuna 2 Est – 750 RON
  • Tribuna 1 Vest – 1.148 RON

Suporterii care au avut abonamente în sezonul precedent vor beneficia de reduceri, ca parte a efortului clubului de a recompensa loialitatea fanilor. Abonamentele pentru aceștia sunt disponibile începând cu vineri, 21 iunie, în timp ce noii abonați își vor putea achiziționa abonamentele începând cu vineri, 28 iunie.

„Abonamentele pentru meciurile disputate de Dinamo București, pe teren propriu, în sezonul 2024-2025, sunt pregătite să ajungă ‘acasă’, în posesia suporterilor dinamoviști!

Fiecare abonament reprezintă o veritabilă legitimație de suporter, dovada obiectivă a loialității față de culori, a pasiunii pentru fotbal, a iubirii necondiționate pentru Dinamo!

Abonamentele vor fi valabile atât pentru meciurile disputate pe Arcul de Triumf, cât și pe cele de pe Arena Națională. Pe întreaga perioadă de vânzare a abonamentelor, vor fi trase la sorți, săptămânal, premii pentru abonații sezonului 2024-2025: mingi și tricouri cu autografele jucătorilor, vizite în baza sportivă de la Săftica, dejun cu căpitanul/jucătorul favorit”, a fost anunțul lui Dinamo.

Dinamo își cheamă fanii la stadion

Într-o mișcare strategică de a aduna cât mai mulți suporteri la stadion, Dinamo îi invită pe fanii săi să fie parte din noul sezon, promițând spectacol și determinare pe teren. Astfel, echipa speră să aibă parte de susținerea necesară pentru a-și atinge obiectivele ambițioase din sezonul 2024/2025.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.