Dinamo București va continua să joace în Liga 1 și în sezonul următor, după ce a învins echipa Csikszereda în barajul de menținere/promovare, cu scorul general de 2-0. În prima manșă disputată pe Arena Națională, „Câinii” au câștigat cu 2-0, lăsându-i pe „Ciucani” cu speranțe de revenire în retur, speranțe care însă nu s-au materializat.

Gicu Grozav se întoarce la Dinamo

În perspectiva sezonului următor, conducerea clubului Dinamo este hotărâtă să întărească echipa prin realizarea unor transferuri importante, pentru a evita lupta la retrogradare. Una dintre primele mutări pe care oficialii clubului sunt aproape de a o finaliza este aducerea lui Gicu Grozav. Conform surselor digilive.ro, Grozav (33 de ani) este dispus să revină la Dinamo, solicitând un salariu de 12.000 de euro pe lună. Conducerea clubului a acceptat suma cerută și urmează să-i prezinte o ofertă concretă în cel mai scurt timp.

Gicu Grozav nu este un necunoscut pentru fanii lui Dinamo, având două perioade anterioare petrecute la club (februarie 2015 – iunie 2015 și octombrie 2018 – noiembrie 2019). În total, el a jucat 17 meciuri și a marcat de cinci ori pentru „Câini”.

Cariera lui Gicu Grozav:

  • 166 de partide în Liga 1, cu 41 de goluri și 6 pase decisive.
  • 30 de meciuri pentru echipa națională a României, înscriind 5 goluri.
  • 500.000 de euro este cota sa de piață, conform transfermarkt.com.

Dennis Politic: posibilă prelungire a contractului

La finalul returului cu Csikszereda, Dennis Politic (24 de ani), care a marcat ambele goluri în tur, a discutat despre viitorul său la Dinamo. Politic a declarat că va începe discuțiile cu conducerea clubului și ia în considerare prelungirea contractului său.

„Deocamdată mă bucur de această seară și de mâine voi discuta cu conducerea, să luăm o decizie. Bineînțeles că iau în calcul și o prelungire a contractului”, a spus Dennis Politic.

Conform declarațiilor făcute de Andrei Nicolescu, Dennis Politic mai are contract cu Dinamo și pentru sezonul viitor.

Cu menținerea în Liga 1 asigurată, Dinamo București se pregătește pentru o campanie activă de transferuri, având în vedere îmbunătățirea performanțelor și evitarea unei noi lupte pentru retrogradare. Revenirea lui Gicu Grozav și posibila prelungire a contractului lui Dennis Politic sunt primele semne că echipa din „Ștefan cel Mare” își dorește să construiască un lot competitiv pentru sezonul viitor.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.