Dinamo București a reușit să scape de ultimul loc în clasament după ce a obținut două victorii consecutive în SuperLiga României, surclasând pe Oțelul Galați cu scorul de 3-1 și pe Farul Constanța cu 2-0. Echipa nu mai este „lanterna roșie” și a acumulat 22 de puncte în clasament, demonstrând o schimbare semnificativă în direcția pozitivă.

Antrenorul Ovidiu Burcă a recunoscut că este impresionat de transformarea echipei sub conducerea „erei Kopic”. Contrar speculațiilor anterioare, Burcă a subliniat că problemele echipei nu au fost legate de aspecte financiare, ci de performanțe sportive. Acesta a subliniat că transferurile realizate în perioada recentă au avut un impact major, ridicând considerabil nivelul jocului „Câinilor Roșii„.

”La Dinamo, lucrurile s-au așezat și din punct de vedere sportiv. Din punct de vedere financiar stau bine, lipsea factorul sportiv. Jucătorii nou-veniți au ridicat foarte mult nivelul echipei, fanii s-au întors lângă echipă, chiar dacă nu am fost la stadion am simțit din fața televizorului că s-a creat o emulație”, a spus Ovidiu Burcă, conform PlaySport.

Suporterii lui Dinamo sunt în extaz

O veste excelentă pentru suporterii dinamoviști a venit chiar înaintea unui derby important împotriva celor de la CFR Cluj. Inițial, se vehicula că Dennis Politic și Costin Amzăr ar fi accidentați și ar rata meciul cu echipa lui Adrian Mutu, pentru a se deplasa la Belgrad, la celebrul vraci Marijana Kovacevic. Cu toate acestea, antrenorul cu portarii, Alessandro Caparco, a infirmat rapid această informație, anunțând că întregul lot a participat la ultimul antrenament înainte de confruntarea cu CFR Cluj.

Transformarea pozitivă a echipei Dinamo și revenirea în lupta pentru evitarea retrogradării sunt motive de optimism pentru suporterii și jucătorii clubului. Cu o serie de victorii recente și un moral crescut, Dinamo pare să-și recâștige identitatea și să ofere perspective promițătoare în continuarea sezonului. Era Kopic aduce schimbări benefice, iar suporterii așteaptă cu nerăbdare evoluțiile viitoare ale echipei în SuperLiga României.

Foto: dinamo1948.club

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.