Universitatea Craiova, condusă de Mihai Rotaru, traversează o perioadă dificilă, marcând două rezultate de egalitate în ultimele două etape ale Superligii. Cu un punctaj de 39 și ocupând locul cinci în clasament, echipa se află la o distanță considerabilă de liderul FCSB. Miliardarul Mihai Rotaru nu a ezitat să vorbească despre această pasă proastă, dar exprimă încredere în redresarea echipei.

Într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special, Mihai Rotaru a recunoscut deschis că Universitatea Craiova trece printr-o perioadă dificilă, iar rezultatele din ultimele două etape nu sunt cele dorite. Cu toate acestea, finanțatorul echipei exprimă încredere în capacitățile echipei și este hotărât să lupte pentru revenirea pe drumul victoriilor.

”Acum cinci etape mă întrebați de titlu. Au fost de coșmar. Dintr-o dată, echipa nu mai este bună. Asta este filosofia mea. O să mă bat pentru ca Universitatea Craiova să fie readusă înapoi pe șină. Unii jucători sunt în formă bună. Nu înseamnă că trebuie să lăsăm capul în jos și să ieșim la bătaie

Știința nu moare. Va reînvia. Trebuie să ajutăm să aducem Știința sus. Cei care sunt lângă Știința trebuie să iasă și să ia atitudine. Sunt în cea mai proastă pasă din ultima perioadă, dar nu este un alibi. E totuși frustrant”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport Special

Mihai Rotaru: Ivaylo Petev rămâne la Universitatea Craiova

Cu două rezultate de 2-2 în partidele cu U Cluj și FC Botoșani, Universitatea Craiova se află într-o situație delicată, dar Mihai Rotaru afirmă că va face tot posibilul pentru a readuce echipa pe șinele succesului. Cu determinare și optimism, finanțatorul își exprimă convingerea că echipa poate depăși aceste momente dificile și poate reveni în luptă.

În ceea ce privește situația antrenorului Ivaylo Petev, Mihai Rotaru a clarificat că acesta va rămâne la echipă cel puțin până la finalul sezonului. Cu obiective clare, antrenorul are în continuare sprijinul finanțatorului în realizarea lor: ocuparea unui loc pe podium în SuperLigă și câștigarea Cupei României.

”A fost la antrenament, pe teren, dar și la refacere. Am avut perioade mai bune decât asta din punct de vedere sportiv. Nici nu putem să stăm să se spună lucruri care nu sunt adevărate. A fost la antrenament, inclusiv pe teren. Azi e zi liberă pentru toată lumea.

După meci, sunt două categorii de activități: refacerea cu cei care au jucat mai mult de 60 de minute și un antrenament puternic cu cei care nu au jucat. Este un neadevăr (n. red. că Ivaylo Petev nu a fost la antrenament) ca să nu spun o minciună. Le-am cerut chiar eu imaginile: Bă, ia dați-mi-le!

Pot să vă spun că nu am discutat cu el după meciul de la Botoșani. Nu discutăm de reziliere. Sunt anumite lucruri care țin de bucătăria internă. Noi vom fi cu antrenorul până la capăt. Vom face o analiză a aceea ce s-a întâmplat. Podiumul și Cupa României rămân obiective pentru Universitatea Craiova în acest sezon”, a mai spus Mihai Rotaru.

Cu toate provocările actuale, Mihai Rotaru demonstrează că are încredere în echipa sa și în capacitatea acesteia de a reveni la performanțe de top, reprezentând un lider hotărât și dedicat redresării Universității Craiova în drumul către succes.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.