În prima etapă a play-out-ului din Liga 1, Dinamo a suferit o înfrângere zdrobitoare în fața echipei Hermannstadt, cu un scor usturător de 0-3. Meciul a fost marcat de o prestație dezamăgitoare a echipei oaspete, iar la finalul partidei, antrenorul Zeljko Kopic nu a ezitat să-și exprime nemulțumirea și frustrarea sa într-un discurs dur adresat jucătorilor.

Kopic a pus accentul pe problemele evidente din timpul meciului, subliniind modul în care jucătorii săi au gestionat duelurile individuale și au pierdut posesia mingii în repetate rânduri. Criticile sale au fost directe și lipsite de echivoc, arătând că nu există loc pentru scuze sau concesii în ceea ce privește performanța echipei.

”Cred că am pierdut majoritatea duelurilor și e greu așa. Ei au avut mingea, au avut ocazii și merită aceste trei puncte.

Când câștigăm, câștigăm toți, când pierdem, pierdem toți. Nu este vorba despre vreun discurs dur, e vorba despre faptul că nu poți câștiga dacă nu-ți câștigi duelurile și nu păstrezi posesia când adversarul vine în pressing.

Nu am meritat nimic din acest meci. Suntem aici, mai avem opt jocuri. Sigur, dacă jucăm așa, e greu să ne salvăm, dar am arătat recent că putem să facem un fotbal bun.

E fotbal, trebuie să înțelegem că trebuie să progresăm. Hermannstadt e o echipă foarte puternică acasă, echipe mai puternice decât a noastră nu au câștigat aici.

Nu cred în accidente. Dacă ești puternic, dacă îți câștigi duelurile, dacă ai posesia, joci mai bine”, a spus Zeljko Kopic potrivit digisport.ro.

Dinamo a avut o prestație slabă

Este evident că această înfrângere neașteptată a lăsat o amprentă profundă asupra echipei Dinamo și că există multe aspecte de analizat și îmbunătățit înaintea următoarelor meciuri din play-out. Pentru suporterii fideli ai echipei, acest rezultat este un adevărat șoc și un motiv de îngrijorare cu privire la parcursul echipei în continuare în sezonul de fotbal.

Cu toate acestea, echipa are acum o oportunitate de a învăța din greșeli și de a reveni mai puternică în următoarele partide. Cu antrenorul Kopic la cârma echipei, se așteaptă ca jucătorii să răspundă la critici cu o atitudine hotărâtă și cu o determinare sporită de a obține rezultate pozitive în viitorul apropiat.

În cele din urmă, deși acest debut dificil în play-out poate fi dezamăgitor, există încă mult fotbal de jucat și multe puncte de disputat. Este momentul ca echipa Dinamo să își regăsească forța și să se concentreze pe obiectivele sale, având în vedere că fiecare meci devine acum crucial în lupta pentru menținerea poziției în Liga 1.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.