Dinamo se pregătește pentru debutul în play-out-ul SuperLigii cu o serie de provocări neașteptate. Într-un moment crucial al sezonului, echipa se confruntă cu probleme de lot din cauza unui virus care a afectat mai mulți jucători. Antrenorul Zeljko Kopic a dezvăluit că „unii jucători au avut febră”, ceea ce a complicat pregătirile pentru meciul important împotriva echipei Hermannstadt.

”Este primul meci al acestei părți a sezonului. Referitor la echipă, am avut ceva probleme în timpul săptămânii, vrem să găsim cele mai bune soluții pentru primul unsprezece şi banca de rezerve.

Concentrarea şi motivația sunt la cote ridicate. Sper să fim la înălțime cu Hermannstadt, ştim că ne aşteaptă un meci foarte greu. În fața propriilor fani am câştigat cu 1-0, a fost greu, am avut perioade grele atunci, dar ştim cum joacă Hermannstadt şi vom fi pregătiți.

Jucătorii sunt pregătiți şi cred că va fi un meci bun de ambele părți. Toate meciurile sunt importante acum, nu e meci mai important decât altul. Trebuie să dăm maximum.

Ne gândim la fiecare meci în parte, distanța dintre echipe nu e mare, sunt aproape unele de altele, vom vedea după 3-4-5 meciuri cum vom sta în clasament.

Am avut ceva probleme cu starea de sănătate a unor jucători, răceli, unii au avut febră, poate un virus. O să vedem ce jucători vor fi pregătiți până duminică”, a spus Zeljko Kopic.

Dinamo vede lumina de la capătul tunelului

În ciuda acestor obstacole, Dinamo se pregătește să întâlnească Hermannstadt duminică, de la ora 18:15, pe arena din Sibiu. Meciul va fi un test important pentru ambele echipe, iar fanii vor putea urmări evenimentul în direct.

Zeljko Kopic a subliniat importanța meciului și a declarat că jucătorii săi sunt hotărâți să ofere o performanță remarcabilă, chiar și în condițiile dificile create de absența unor membri cheie ai echipei. Cu doar două zile înaintea partidei, antrenorul croat a analizat strategia pentru duelul cu echipa lui Marius Măldărășanu, pregătindu-se să facă față provocărilor și să obțină rezultatul dorit.

Cu toate acestea, incertitudinea din jurul stării de sănătate a jucătorilor și impactul virusului asupra echipei adaugă un element imprevizibil înaintea meciului. Cu toate acestea, Dinamo rămâne hotărâtă să lupte pentru fiecare punct și să-și mențină aspirațiile în SuperLiga, indiferent de provocările cu care se confruntă.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.