După un cantonament centralizat în Slovenia, jucătorii lui Dinamo sunt pregătiți să înceapă noul sezon de SuperLiga 2024/2025. Prima provocare pentru „Câinii Roșii” va fi meciul împotriva vice-campioanei CFR Cluj, un test important pentru echipa din Ștefan cel Mare.

Pregătiri intense în Slovenia pentru Dinamo

Echipa antrenată de Zeljko Kopic a petrecut ultimele săptămâni în Slovenia, unde s-a concentrat pe pregătirea fizică și tactică. Cantonamentul a fost esențial pentru consolidarea echipei și integrarea noilor jucători transferați în această vară.

Anunțul lui Andrei Nicolescu despre transferuri

Înainte de debutul oficial în noul sezon, Andrei Nicolescu, administratorul special al formației din Ștefan cel Mare, a anunțat planurile de a aduce încă două-trei transferuri. Există necesitatea de a crește competitivitatea și de a avea soluții de rezervă pentru posibilele indisponibilități cauzate de accidentări sau suspendări.

”Sunt nenumărate discuții, câteodată lucrurile nu ies. Știm foarte clar că ne trebuie repede 2-3 dubluri, căutăm ca să acoperim aceste eventuale deficiențe. E și greu de dat o explicație, din punct de vedere tehnic n-am cum să vă spun că am negociat cu cineva, după ce fost de acord s-a răzgândit și alte chestii.

Nu are rost să intru în detalii pentru că nu ne fac bine nici nouă, nici nimănui. Încercăm să găsim cât mai repede soluțiile potrivite pentru că cel mai important este, așa cum a spus și el, să găsim ceea ce ne trebuie nouă acum. Nu neapărat să transferăm pentru a mai bifa încă un transfer”, a precizat Nicolescu, la emisiunea ”Totul pentru Dinamo”.

Transferurile realizate

În această vară, Dinamo a adus deja șapte jucători noi pentru a întări echipa:

  1. Kennedy Boateng (27 de ani, fundaș central) – Un apărător cu experiență, așteptat să aducă stabilitate și siguranță în defensivă.
  2. Raul Opruț (26 de ani, fundaș stânga) – Un jucător de bază pentru partea stângă a apărării, cunoscut pentru viteza și capacitatea sa de a contribui și în atac.
  3. Cătălin Cîrjan (21 de ani, mijlocaș ofensiv) – Un tânăr talentat cu abilități tehnice remarcabile, pregătit să creeze ocazii și să sprijine atacul.
  4. Adrian Caragea (18 ani, atacant) – Un tânăr promițător, gata să se afirme la nivel înalt.
  5. Răzvan Pașcalău (20 de ani, fundaș central) – O opțiune suplimentară pentru centrul apărării, care aduce prospețime și energie.
  6. Raul Rotund (19 ani, mijlocaș) – Un mijlocaș tânăr, cu potențial de creștere și dezvoltare.
  7. Alexandru Roșca (20 de ani, portar) – O tânără speranță pentru poarta dinamovistă, pregătit să concureze pentru un loc de titular.

Debutul împotriva CFR Cluj va fi un test crucial pentru Dinamo, echipa având nevoie de o prestație solidă pentru a începe sezonul cu dreptul. Fanii și conducerea au așteptări mari de la jucători, iar noile achiziții sunt văzute ca soluții esențiale pentru a atinge obiectivele propuse.

Dinamo se pregătește intens pentru debutul în SuperLiga 2024/2025, cu un lot întărit și cu noi transferuri pe drum. Andrei Nicolescu și Zeljko Kopic sunt hotărâți să construiască o echipă competitivă, capabilă să facă față provocărilor din campionat și să lupte pentru poziții de top. Cu o strategie clară și o pregătire temeinică, „Câinii Roșii” sunt gata să-și demonstreze valoarea pe teren.

Foto: digisport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.