FCSB se pregătește să înceapă aventura în UEFA Champions League, confruntându-se marți, 9 iulie, cu echipa san-marineză Virtus. Aceasta este prima manșă a dublei care, la prima vedere, pare a fi o formalitate pentru campioana României.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a declarat că nici nu concepe ca echipa să aibă emoții în fața amatorilor din San Marino. Gândurile roș-albaștrilor sunt deja îndreptate către următoarea rundă, unde vor întâlni pe Maccabi Tel Aviv, adversarul din turul doi preliminar al Champions League.

Provocările logistice ale deplasării echipei FCSB

Singura problemă întâmpinată de FCSB în această dublă este legată de călătoria către San Marino. Mihai Stoica a explicat că echipa a optat pentru un avion care va parcurge distanța București – Rimini într-un timp mai lung decât cel obișnuit. Acest compromis a fost necesar din cauza costurilor foarte mari asociate cu un charter, care ar fi costat 111.000 de euro.

”Nu ştim absolut nimic despre ei (n.r. Virtus). Nu ai ce să ştii. Nu există nimic, pe nicio platformă. Ştim că joacă în verde-negru şi, probabil, va juca Piovaccari. Nu îi găseşti, nu există. Sunt amatori.

Oamenii sunt amatori, îţi dai seama. (n.r. Deplasarea crează dificultăţi?) Crează dificultăţi, pentru că sunt extrem de scumpe charterele. Charterul cu care mergem de regulă este 111.000 de euro până la Rimini, adică la doi paşi. Vom merge cu un avion care face mai mult până acolo. Asta e situaţia”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Delegația FCSB va ateriza în Rimini, cel mai apropiat oraș de San Marino care dispune de un aeroport. Distanța dintre Rimini și San Marino este de doar 18 kilometri, ceea ce facilitează accesul rapid al echipei la destinație.

Cu toate că deplasarea a implicat anumite provocări logistice, FCSB este hotărâtă să treacă fără probleme de Virtus San Marino și să se concentreze pe meciul următor cu Maccabi Tel Aviv. Roș-albaștrii sunt pregătiți să-și demonstreze superioritatea și să continue drumul spre grupele Champions League.

Foto: as.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.