Dinamo București a dat startul pregătirilor pentru sezonul 2024-2025 cu un cantonament în Brașov, dar planurile echipei antrenate de Zeljko Kopic includ și un stagiu de pregătire în Slovenia. În perioada 26 iunie – 7 iulie, „Câinii Roșii” se vor deplasa la Rogaska Slatina pentru al doilea cantonament al verii.

Cantonamentul din Slovenia

Dinamo va părăsi România miercuri, 26 iunie, îndreptându-se spre Rogaska Slatina, unde va desfășura un stagiu de pregătire menit să-i pregătească pe jucători pentru noul sezon. În timpul cantonamentului, echipa va disputa trei partide amicale:

  1. Dinamo – NK Domzale (29 iunie, ora 18:30, ora României): Prima confruntare va fi împotriva echipei NK Domzale, care a terminat pe locul șapte în campionatul Sloveniei.
  2. Dinamo – NK Kety Emmi & Impol Bistrica (5 iulie, ora 18:30, ora României): Al doilea meci de pregătire va fi cu o echipă din liga a doua a Sloveniei.
  3. Dinamo – FC Kryvbas (6 iulie, ora 17:00, ora României): Ultima partidă amicală, înainte de întoarcerea în România, va fi împotriva formației ucrainene FC Kryvbas, care a terminat pe locul trei în campionatul Ucrainei.

Rezultatele din primele amicale pentru Dinamo

Până la plecarea în Slovenia, Dinamo a disputat deja două meciuri amicale în cantonamentul din Brașov. Primul meci a fost o victorie categorică, scor 8-0, împotriva echipei de Liga a 3-a, Olimpic Zărnești. Această victorie a fost urmată de un meci mult mai echilibrat împotriva Unirii Slobozia, echipă nou promovată în SuperLigă. Partida s-a încheiat la egalitate, 1-1, pe stadionul Campo Verde din Brașov. Ialomițenii au deschis scorul în minutul 56, dar Dinamo a egalat în minutul 78 prin Astrit Selmani, care a transformat un penalty.

Stagiul din Slovenia este esențial pentru pregătirea fizică și tactică a echipei înainte de startul sezonului. Zeljko Kopic, antrenorul principal al echipei, pune accent pe integrarea noilor jucători și pe dezvoltarea coeziunii de grup. Meciurile amicale sunt considerate oportunități valoroase pentru a testa diferite formule de joc și pentru a evalua forma și pregătirea individuală a jucătorilor.

Dinamo București își propune să înceapă noul sezon cu forțe proaspete și să concureze la cel mai înalt nivel în competițiile interne. Cantonamentul din Slovenia și meciurile amicale programate reprezintă pași importanți în atingerea acestor obiective ambițioase.

Foto: Facebook Dinamo București

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.