Dinamo București se pregătește pentru un moment crucial în istoria sa fotbalistică, într-un baraj ce ar putea dicta cursul următorilor ani pentru club. După ce a reușit să se sustragă de la retrogradarea directă, obținând o victorie vitală împotriva UTA, scor 2-0, emoțiile rămân palpabile pentru „Câini”.

Următoarea etapă pentru echipa din „Ștefan cel Mare” este dubla confruntare cu Csikszereda, în cadrul barajului pentru menținerea sau promovarea în SuperLiga. Și pentru acest moment, destinul a decis ca prima partidă să se desfășoare pe terenul lui Dinamo, iar conducerea clubului a hotărât ca întâlnirea să aibă loc pe Arena Națională.

Data de 20 mai 2024 va rămâne marcată în calendarul fanilor ca ziua în care se va juca unul dintre cele mai importante meciuri din recenta istorie a clubului. De la ora 20:00, pe cel mai mare stadion al țării, se va desfășura prima manșă a barajului, Dinamo versus Csikszereda, un duel care va fi transmis în direct, oferind ocazia suporterilor din întreaga țară să fie alături de echipa lor.

Dinamo face apel la suporteri

În comunicatul postat pe Instagram, oficialii alb-roșilor au anunțat și prețurile biletelor, anticipând o mare participare la acest eveniment. De la 20 de lei pentru peluze, până la 120 de lei pentru un loc în zona VIP, fanii au diverse opțiuni pentru a-și susține echipa. Mai mult, abonații au privilegiul accesului gratuit la acest meci de maximă importanță.

Mesajul este clar și mobilizator: „Dinamo ne cheamă. Dinamo are nevoie de noi pe Arena Națională!” Este momentul în care fanii trebuie să se facă auziți și să fie alături de echipa lor în lupta pentru menținerea în SuperLiga.

În paralel cu această confruntare, alte echipe se vor duela în barajul SuperLigii, cu un interes crescând pentru cine va rămâne în prima ligă și cine va reuși promovarea. Este un moment de cotitură pentru fotbalul românesc, iar formația din Ștefan cel Mare se află în centrul atenției, având o șansă de a-și consolida locul în elita fotbalului din țară sau de a înfrunta o nouă provocare în eforturile sale de a reveni la gloria de altădată.

Foto: sport.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.