Alex Delea, Blaze, Alexandru Nedelcu, Elena Chiriac și Ionuț Popa se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Unul singur va fi câștigător și va intra în istorie ca Supraviețuitor. Concursul va fi foarte dur, în ultimele jocuri, astfel încât să rămână cei mai buni.

UPDATE

Ultimul joc individual a fost câștigat de Alex Delea, iar concurentul eliminat a fost Blaze. Acesta a mărturisit că regretă că a fost atât de aproape de marea finală și premiul de 100.000 de euro.

Totodată, in ultimele jocuri vor veni o parte din fostii concurenții, care deja se află in Republica Dominicană.


Elena Chiriac este unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor și vrea să câștige marele premiu. Aceasta nu vrea să fie eliminată când mai este atât de puțin din competiție.

Sunt cea mai tânără aici, am cea mai scurtă (experienţă de, n.r) viaţă, dar pot să declar că ceva mai intens decât atât nu am trăit niciodată. Îmi doresc să merg mai departe, îmi doresc să-mi demonstreze mie în continuare că pot şi, când e greu şi crezi că nu mai poţi, mai poţi puţin. Când am venit aici, mult timp am îmbrăţişat o carcasă dură, că eu le pot pe toate, că eu chiar dacă sunt cea mai mică, eu sunt matură, eu sunt tare. Şi am realizat că nu sunt, că nu eram, şi că sunt sensibilă, şi că să fii puternic nu înseamnă să nu plângi sau să nu-ţi îmbrăţişezi toate stările. Iar „Survivor” m-a învăţat asta şi cred că mai am lucruri de învăţat în continuare aici, a spus Elena Chiriac.

5 concurenți se vor confrunta pentru un loc în marea finală a show-ului. Următoarea ediție va avea loc duminică, 29 mai, de la ora 20:00. Survivor România ediția a treia se încheie marți, 31 mai. Se anunță a fi o ediție incendiară.

Foto: protv.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.