Survivor România ediția a treia s-a terminat și Alex Delea a câștigat marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Acesta a fost preferatul publicului în fața Elenei Chiriac, despre care oamenii de acasă au susținut că Pro TV a favorizat-o. Imediat după anunțul prezentatorului Daniel Pavel, Alex Delea a rămas șocat și nu îi venea să creadă.

Domnul Dan, vă iubesc! Faimoșilor, vă iubesc! Războinicilor, vă iubesc! Toată lumea din consiliul acesta, vă iubesc! Nu știu ce se întâmplă cu mine, domnul Dan. Nu cred așa ceva, domnul Dan, nu cred…, a spus Alex Delea după ce a câștigat Survivor 2022.

La finalul emisiunii Survivor, Alex Delea a mulțumit tuturor, recunoscând că fără iubirea oamenilor de acasă nimic nu ar fi fost posibil. După ce s-au terminat filmările, Delea a avut nevoie de un moment să conștientizeze ceea ce s-a întâmplat.

De cealaltă parte, Elena Chiriac a mărturisit că este dezamăgită și că visa să câștige marele premiu.

Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un loc doi pentru mine. Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu, a declarat Elena Chiriac.

Alex Delea a câștigat marele premiu de 100.000 de euro plus 20.000 de euro pentru cât a stat în concurs, fiind plătit cu 1.000 de euro pe săptămână.

În cele cinci luni de competiție, 30 de concurenți au călcat pragul emisiunii. 30 de persoane care au îndurat condițiile grele din Republica Dominicană, departe de confortul de acasă și de persoanele dragi. Rând pe rând, au fost eliminați din show. Au avut parte de o experiență de viață pe care, cu siguranță, nu o vor uita prea curând. Sau poate că niciodată.

Au dat totul pe traseu, în fiecare joc sau meci pe care l-au jucat. Au avut parte și de surprize, atunci când reușeau să câștige, alături de echipă, puncte esențiale, potrivit cancan.ro.

Foto: dcnews.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.