Elena Marin a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România. Frumoasa brunetă a încântat publicul telespectator cu prestațiile de pe traseele din Republica Dominicană. Din păcate pentru ea, nu a câștigat marele premiu și s-a și accidentat serios. Drept urmare, la întoarcerea în România, aceasta a suferit două intervenții chirurgicale la picior pentru a scăpa de probleme.

După ce și-a revenit, Elena Marin a revenit la marea ei pasiune, dansul. De altfel, ea are o colaborare și cu Opera Națională Română ca dansatoare.

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! În toată această perioadă am vrut să mă canalizez mai mult pe mine. După cele două operații pe care le-am avut, cu ajutorul doctorului Mihai Râșcu, căruia vreau să-i mulțumesc, am revenit la dans și la ceea ce mă face fericită.

Am colaborat pentru un sezon cu cei de la „Te cunosc de undeva”. Am trăit cu intensitate maximă bucuria de a dansa și de a fi din nou pe scenă. Am mai avut diverse campanii de promovare. Am colaborat în ultimul an și cu Opera Națională Română”, a dezvăluit dansatoarea, pentru Fanatik.ro.

Fosta faimoasă și-a deschis o afacere

Elena Marin a reușit, în această perioadă, să-și îndeplinească un vis mai vechi, și-a deschis o școală de dans în București. Munca a fost intensă, însă totul a meritat. Acum toți cei mici care vor să învețe să danseze profesionist o pot face la școala fostei faimoase.

„Am devenit activă și pe TikTok cât pot și-mi permite timpul. Într-adevăr, am anunțat că voi deschide școala mea de dans, Elena Marin Dance School. Deschiderea va avea loc pe data de 15 septembrie, în zona Pipera.

Sunt extrem de emoționată! Școala e dedicată în special copiilor cu care vreau să fac performanță. Vreau să ajungem să cucerim cele mai mari scene, dar e și pentru adulții dornici de mișcare și autocunoaștere. Voi preda toate stilurile de dans. E un vis în care am investit toate resursele pentru a-l îndeplini”, a mai spus coregrafa, conform sursei citate mai sus.

Elena Marin a vorbit despre relația cu Zanni

„Cu Zanni am lăsat lucrurile așa cum sunt. Ceea ce mi-a dat un pic de gândit și m-a impresionat, nu știu dacă în sensul bun sau rău, pentru că nu mi-am dat seama exact ce urmărește, am văzut că mi-a dat follow. Asta s-a întâmplat acum o lună, două de zile. Am văzut că se uită la story-urile mele, momentan încă nu am vorbit.

Nu știu dacă a revenit la sentimente mai bune sau vrea să mai bage puțin bățul prin gard. Atâta timp cât nu mi-a trimis mesaje sau nu văd comentarii răutăcioase, poate a revenit la sentimente mai bune. Comunitatea mea mi-a mai transmis că mai vorbește de mine, mai spune una alta, într-un sens bun, uneori și rău, însă neprobând lucrurile astea am ales să nu le cred.

Nu mai știu nimic de Zanni, nici cum a evoluat, dacă a revenit la sentimente mai bune sau își dorește o reconciliere între noi. În competiție a fost groaznic, dar acum văd lucrurile altfel. Chiar dacă timpul a trecut, rănile acelea au rămas”, a declarat Elena Marin, la „Bărbați versus Femei”, potrivit Wowbiz.ro.

Foto: enews24.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.