Finala marelui eveniment Survivor All Stars se apropie cu pași repezi, dar suspansul și emoțiile cresc pe măsură ce mai sunt patru concurenți care vor fi eliminați înainte de momentul decisiv. Ultima săptămână a adus o despărțire emoționantă, o revenire surpriză și o nouă serie de conflicte pe insulă.

Update 14.05 – După ce este eliminată Ștefania Ștefan nu are parte de o plecare călduroasă. Ba mai mult, colegii ei din tabăra Războinicilor o fac praf în camp, bineînțeles după plecarea ei. Injurii și tot felul de cuvinte grele venite din partea foștilor colegi. Totul a fost dat în vileag pe Instagram de Viperele Vesele.


Ștefania Stănilă a fost protagonista momentului, luându-și rămas bun de la colegi în săptămâna trecută. Numărul Faimoșilor a scăzut la doar doi, odată cu revenirea lui Zanni în competiție. În următoarele episoade, telespectatorii vor fi martorii unor confruntări intense între concurenți, nemulțumiți că fostul câștigător al Survivor-ului a primit încă o șansă.

Dar nu toate veștile sunt bune în tabăra Faimoșilor. Ana Porgras s-a accidentat grav și a fost nevoită să se retragă din competiție, lăsând un loc liber de acoperit. Producătorii au găsit o soluție ingenioasă, readucându-l pe Zanni din exil pentru a se duela cu Ștefania Stănilă, eliminată anterior de TJ Miles. Într-un duel anticipat, Ștefania a pierdut din nou și a fost nevoită să părăsească competiția.

Ștefania Ștefan este și ea eliminată de la Survivor

Urmează o altă eliminare, iar Ștefania Ștefan va pierde duelul cu Zanni. Deși acesta va fi permanent nominalizat pentru eliminare, reușește să scape de fiecare dată, consolidându-și poziția de lider în clasamentul individual. În ciuda unor conflicte anterioare, relația dintre Zanni și TJ Miles pare să se fi îmbunătățit, cei doi demonstrând solidaritate și prietenie în ciuda rivalității pe insulă.

Pe măsură ce se apropie finalul, lupta pentru supraviețuire devine din ce în ce mai intensă. Zanni domină clasamentul individual, în timp ce TJ Miles se clasează pe locul doi, urmând a fi eliminat într-un moment ulterior. Deși Faimoșii au demonstrat o forță formidabilă în ultimele etape, Războinicii au reușit să se mențină în competiție, profitând de avantajul numeric.

Cu fiecare eliminare, tensiunea crește, iar concurenții se pregătesc pentru momentul decisiv în care se va desemna câștigătorul Survivor All Stars. Primul joc al săptămânii va fi o nebunie totală, deoarece premiul va fi unul consistent. Așa cum se știe, pe măsură ce se înaintează în concurs câștigurile sunt tot mai generoase.

Foto: youtube.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.