Survivor România s-ar putea opri, având în vedere războiul care a izbucnit între Rusia și Ucraina?! În acest moment orice este posibil, iar lucrurile vor fi analizate în funcție cu evoluează situația. Ba mai mult, se pare că va fi un consiliul de urgență, unul dintre concurenții urmând să plece acasă pe motive medicale. Potrivit zvonurilor ar putea fi vorba fie de Otilia Bilionera, de la echipa Faimoșilor, fie de Ramona Crăciunescu, din trupa Războinicilor.

Update

Emil Rengle a fost eliminat de la Survivor. Înainte să fie anunțată decizia coechipierii săi l-au făcut praf, spunând că este un bârfitor și o persoană foarte rea.

O falsitate ca la Emil nu am am văzut în viața mea. Prietenia este oficial încheiată (..) Emil a mințit și a manipulat fiecare persoană din tabăra asta. Am foarte multe exemple. (..) Emil ești printre cei mai răi oameni pe care i-am cunoscut, a spus Laura Giurcanu.

Mă simt ca ai profitat de mine, în favoarea ta. Ai călcat pe cadavre ca să ajungi oriunde în competiția asta. (..) Emil nu are două fețe, are trei fețe. Face asta pentru că nu e așa bun pe traseu și nici psihic, a spus și TJ.

Emil Rengle: Eu plec împăcat, chiar dacă într-o energie cum n-a mai fost vreodată la consiliu. Am împărtășit niște momente cu acești oameni pe care nu o să le mai trăiesc vreodată. Sunt convins că am greșit și sunt convins că o să mai greșesc. Înainte de acest consiliu am fost deja eliminat din echipa Faimoșilor. (..) Faptul că ați ridicat niște probleme m-a pus pe gânduri. M-am întrebat cu ce am greșit. Poate dacă eram ajutat de prieteni…Dar iluzia că am avut prieteni în competiție (..) m-a durut. (..) Sunt dezamăgit. Vreau să vă doresc mult succes.

La final toți colegii s-au salutat cu Emil Rengle, mai puțin Cătălin Zmărăndescu care a refuzat să dea mâna cu el.

Update

După ce au pierdut jocul de eliminare, Faimoșii au trebuit să propună trei nume pentru eliminare, iar aceștia au fost Cătălin Zmărăndescu, CRBL și Emil Rengle. Din păcate, se pare că cel care va pleca acasă este Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu: Sunt un membru valoros al echipei. Dar lăsăm publicul să judece.

Emil Rengle: Nu mă așteptam. Survivor este cea mai imprevizibilă experiență din viața mea. Nu mereu forța e cea mai importantă. Ci forța psihică (..) Înțeleg că a trebuit să găsească o motivație ca să mă nominalizeze. (..) Devine din ce în ce mai personal.

CRBL: O vedeam venind, dar nu din partea lui Marian. Eram convins că o să fiu nominalizat. Când n-ai opțiuni, votezi CRBL. Dar n-am cum să îi cer lui Marian mai mult, pentru că abia a venit, încă nu a înțeles jocul. (..) Echipa mea sunt oamenii de acasă.

Update

Jocul pentru imunitate a fost câștigat de echipa Războinicilor cu 10 la 8. Drept urmare, propuși pentru eliminare au ajuns să fie CRBL, Cătălin Zmărăndescu și Emil Rengle. În consiliul de eliminare, Cătălin Zmărăndescu îl face praf pe TJ Miles pe care îl consideră un ipocrit.

Fostul luptător profesionist este nemulțumit că a fost trimis pe insula exilului și a mărturisit că se va răzbuna. Scandalurile se țin lanț în echipa Faimoșilor, acolo unde Emil Rengle este vârf de lance. După ce a fost propus pentru eliminare, acesta încearcă să obțină simpatia publicului susținând că a avut o viață grea și a crescut fără mamă.


Update

După ce au câștigat jocul de recompensă, Războinicii s-au bucurat de o masă copioasă. TJ Miles a obținut cel mai bun timp, în echipa Faimoșilor, și l-a propus pentru insula exilului pe Cătălin Zmărăndescu. De cealaltă parte, Ionuț Popa a avut cel mai bun timp și l-a desemnat pe Doru.


Update

Potrivit zvonurilor din mediul online, jocul pentru recompensă va fi câștigat de echipa Războinicilor, cu scorul de 10-7. Cu toate acestea a fost un război total pe traseu, fiecare luptând până la epuizare.


Echipa Faimoșilor stă pe un butoi de pulbere, iar lucrurile vor exploda în curând. Capul răutăților pare a fi Emil Rengle, care are o atitudine conflictuală cu toată lumea.

După ce s-a certat cu majoritatea colegilor, Rengle a pus ochii acum pe Laura Giurcanu, pe care o acuză de ipocrizie. Faimoasa a reacționat imediat și nu a lăsat lucrurile așa.

Emil m-a acuzat că încerc să joc acest rol de fată bună și că de fapt nu este adevărat. Mă emoționez numai când mă gândesc. M-a durut că fix Emil a fost cel care m-a certat, a afirmat Laura Giurcanu.

Elena Chiriac nu a stat deoparte și a intervenit în conflictul dintre cei doi. Bruneta l-a făcut praf pe Rengle, pe care îl consideră un bârfitor de clasă.

De când am ajuns la Survivor nu am văzut om mai îmbârligător şi mai bârfitor ca Emil Rengle. Tu ceea ce faci, faci din frică și teatrul ăsta nu îți merge la nesfârșit, a declarat Elena Chiriac.

Replica lui Rengle nu a întârziat să apară, considerând că Elena Chiriac nu are nicio valoare.

Cine este Elena Chiriac de fapt, a afirmat Emil Rengle.

Lucrurile nu stau mai bine nici pentru CRBL, care a fost luat la întrebări de coechipieri.

Am fost întrebat și dacă cumva am fost trădător, dacă am dat din casă. Asta nu se va întâmpla niciodată, a afirmat CRBL.

Ba mai mult Otilia Bilionera, l-a făcut praf pe CRBL că nu a întrebat-o cum se simte, ea având o stare de sănătate deteriorată și se află sub tratament.

Nu am schimbat foarte multe vorbe. Se pare că nu-l interesează ce e cu mine, dar nici nu vreau să mă întrebe. CRBL este un om egoist, pașiv, răutăcios și chiar nu mă interesează, a spus Otilia.

În zilele în care a fost transmis, show-ul a fost lider de audiență la televizor, publicul urmărind cu sufletul la gură întrecerile sportive. Survivor România 2022 este transmis de Pro TV, duminica de la ora 20:00, luni și marți de la ora 20:30.

Foto: elle.ro și romaniatv.net

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.