Gigi Becali a refuzat 5 milioane de euro pentru un jucător de la FCSB

0

Gigi Becali, celebrul finanțator al clubului FCSB, la vârsta de 65 de ani, își pune strategiile în mișcare pentru a obține profituri semnificative din transferurile unor fotbaliști talentați. Unul dintre aceștia este Siyabonga Ngezana, în vârstă de 26 de ani, care a atras atenția prin evoluțiile sale constante în tricoul echipei roș-albastre.

Sosind în vară la FCSB cu o sumă de transfer de 600.000 de euro, Ngezana a devenit un titular indiscutabil sub comanda antrenorului Elias Charalambous. Chiar dacă a avut nevoie de câteva luni pentru a se adapta la fotbalul românesc, sud-africanul a demonstrat o performanță constantă, devenind o piesă esențială în primul 11 al echipei.

Cu toate acestea, zvonurile despre interesul clubului francez Lorient pentru serviciile lui Ngezana au început să circule în această iarnă. Se pare că francezii au făcut o ofertă tentantă de 5 milioane de euro, dar Gigi Becali a respins prompt propunerea, conform informațiilor furnizate de Playsport.ro.

Gigi Becali vrea 7 milioane de euro

Motivul refuzului pare a fi legat de suma solicitată de finanțatorul din Pipera, care ar fi cerut 7 milioane de euro pentru transferul fotbalistului sud-african. Această sumă ar fi depășit bugetul celor de la Lorient, care au propus să plătească cei 5 milioane de euro în rate și să includă diverse bonusuri de performanță în contract, o situație care nu a fost pe placul lui Gigi Becali.

În timpul vacanței sale în Africa de Sud, jurnaliștii au avut ocazia să discute cu Siyabonga Ngezana, întrebându-l despre interesul din partea clubului Lorient. Răspunsul fotbalistului a fost cât se poate de sincer, lăsând să se înțeleagă că este conștient de atenția pe care o stârnește în rândul cluburilor străine.

”Uite, să fiu sincer, sunt speculații din partea presei, nimeni nu mi-a vorbit despre o mutare, doar site-urile, președintele echipei a vorbit, înseamnă că există ceva, nu este fum fără foc. Dar nu asta mă preocupă, până nu apare nimic concret nu am nimic de comentat”, a spus Ngezana pentru cei de la The South African.

Pe lângă Ngezana, FCSB speră să-și maximizeze profiturile și din vânzările altor jucători valoroși precum Darius Olaru și Florinel Coman. Cei doi sunt sub atenta monitorizare a echipelor din străinătate, iar Becali pare decis să obțină sume substanțiale în schimbul acestor talente promițătoare. Astfel, strategiile de transfer ale lui Gigi Becali rămân în centrul atenției, iar fanii FCSB așteaptă cu nerăbdare evoluțiile din perioada de transferuri.

Foto: prosport.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri