Premierul Florin Cîțu a declarat că moțiunea de cenzură va crea un haos în țară, PSD, USR și AUR, neavând un plan după ce va cădea Guvernul. Rămâne de văzut ce reacție va avea și Klaus Iohannis care l-a susținut frenetic pe premier.

Dacă trecaceastă moțiune, toatscenariile sunt pmasă. Mă voi uita la această nouă coalițicondusă dPSD, înțeleg, coaliția PSD-USR-AUR, dacă au un plan. Eu sper că au un plan, nu doar să dea jos Guvernul și apoi să suitcum țara rămânîn haos. Vom vedea ce propunervindla această nouă majoritatși nvom face și noi scenariul.

Avem în Parlamentul României niștpartidiresponsabile, cararuncă România în haos. Un partid cardepuno moțiundcenzură, dar nu vrea să meargă la guvernare, un partid carspuncă votează moțiunea dcenzură împotriva unui partid cu carvrea după aceea să fila guvernarși un partid extremist carnu știnimeni cvrea, a spus Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu a declarat că ar fi trebuit să îi dea afară de mult din ministere pe cei de la USR, din moment ce aceștia vor vota moțiunea de cenzură a PSD-ului, în care este evidențiată incompetența lor.

Prim-ministrul a recunoscut că o viitoare colaborare cu USR va fi imposibilă dacă va vota moțiunea de cenzură a PSD-ului.

PNL va fi întotdeauna responsabil, toatscenariilsunt pmasă, după moțiunemai puțin cea da colabora cu USR. După decizia dmâine, guvernarea cu USR va fi imposibilă pentru PNL.

Vreau și eu să văd mâine, în Parlament, pentru că în moțiunse spunfoarte clar: incompetent ministrul Sănătății, incompetent ministrul Investițiilor, incompetent ministrul Transporturilor, incompetent ministrul Economiei. Dar USR, cara avut acestportofolii, spune: da, ardreptatPSD. Drulă va vota împotriva lui Drulă. Esto premieră în România. Cîmi spunmie e că am fost foartindulgent și că trebuia să-i dau afară mai devrempe acești oameni, dacă ei înșiși spun că au fost incompetenți și votează pentru această moțiune, a mai spus premierul.

Foto: rfi.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.