Cum s-a împăcat Zanni cu Ana Porgras?

0

Zanni a mărturisit în mediul online că s-a împăcat cu Ana Porgras. Fostul câștigător Survivor România sezonul 2 a povestit că s-a întâlnit cu fosta faimoasă și astfel au lămurit situația tensionată dintre ei. Între cei doi s-a iscat un conflict după terminarea concursului din cauza unui mesaj de pe telefonul Anei.

I-am scris și ne-am împăcat. Și ne-am văzut și ne-am împăcat și m-am dat cu spray, a spus unui fan în mediul online.

De ce s-a certat Zanni cu Ana Porgras?

Imediat, după terminarea concursului Survivor România sezonul 2 între Zanni și Ana Porgras a izbucnit un conflict din cauza unui mesaj de pe telefonul fostei faimoase.

Nu am fost niciodată îndrăgostit de Ana, ne-am împrietenit înainte de Survivor și mi-a plăcut blândețea ei, eu am nevoie de astfel de oameni. Mă îmbunam mereu când eram cu ea, ne potriveam, dar nu ca și cuplu (…) Ea a fost refugiul meu. Cu ea găteam, cu ea dormeam și a fost liniștea de care aveam nevoie.

La un moment dat ea plecat, am ajuns la finală, Ea a ajuns cu același sentiment și niciodată nu am bănuit-o că ar avea alte intenții.

La petrecere o simțeam brusc că nu mai era prezentă la petrecere, că stătea doar în telefon. Și la un moment dat i-am cerut telefonu să stau și eu pe instagram și nu mi l-a dat din prima, a ezitat.

Și după am avut o discuție cu cineva, m-am pus în cameră, a venit și Sebi și Raluca și i-am zis din nou să îmi dea telefonul. Și la fel, a ezitat. I-am zis „Ba, Ano, tu crezi că eu mă uit în mesajele tale?”

Am intrat pe instagram, am închis, apoi am intrat pe whatspapp și primul mesaj pe care l-am citit mi s-a luat de tot, reacția oricui ar fi fost urâtă…m-am uitat la ea, a văzut ce am făcut, am înghițit în sec și m-a dezamăgit. I-am zis că orice ar fi fost, oricare ar fi fost frustrările, puteam vorbi. Nu mi-a mai purtat nici tricoul apoi, după ce am ajuns în țară nu ne-am mai vorbit…, a povestit Zanni.

Cu banii câștigați la Survivor România Zanni și-a cumpărat un apartament.

Potrivit zvonurilor, Ana Porgras ar fi fost cerută în căsătorie, fiindcă pe  mâna ei a apărut un inel de logodnă. Deocamdată nu se știe cine este norocosul, însă în curând vom afla. Nu ar fi exclus să fii chiar Zanni.

Ana Porgras a postat pe Instagram poze cu ea la o nuntă și și-a lăsat fanii în suspans.

Foto: viva.ro și fanatik.ro

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri