Florin Tănase, în vârstă de 29 de ani, a încheiat colaborarea cu echipa saudită Al-Okhdood și este așteptat să revină la FCSB. Gigi Becali, patronul clubului, este optimist în privința revenirii lui Tănase, în ciuda faptului că acesta nu a fost inclus în lotul României pentru Campionatul European.

Gigi Becali: „Florin Tănase este ca și luat”

Gigi Becali a declarat că Florin Tănase a refuzat o ofertă atractivă din străinătate, care îi oferea un salariu anual de 800.000 de euro. Becali este convins că Tănase va semna cu FCSB, chiar dacă salariul propus de club este mult mai mic în comparație cu oferta străină.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a menționat că Florin Tănase va primi un salariu de 15.000 de euro pe lună dacă va reveni la echipă. Aceasta reprezintă jumătate din salariul pe care Tănase îl avea acum doi ani, când a părăsit clubul pentru a se alătura echipei Al-Okhdood.

”Tănase o să vină acum, săptămâna asta, să se antreneze la bază. El zice că are ofertă de 800.000, dar nu se duce dacă nu-i dă un milion. Nu știu de unde. Eu cred că zice și el… O mai joacă și el că ce ofertă are el. El iubește prea mult FCSB-ul.

Câștigă și la FCSB, dar el vrea să arate că refuză cutare. 15.000 (n.r. salariul lui Tănase). Cum să-i dau mai mult decât are Edi? Vreți să nu mai ia jucători Edi la națională? Se supără Edi. Dacă se supără Edi, trebuie să aducem trei puncte pentru România, altfel e mare nenorocire, e jale.

Acum vorbim serios, să nu se supere Edi, că eu glumesc. Tănase cred că e ca și luat, eu așa cred”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

Noi Transferuri la FCSB

În așteptarea oficializării revenirii lui Florin Tănase, FCSB a făcut deja trei transferuri pentru sezonul viitor. Clubul a semnat cu David Kiki, un jucător liber de contract, Daniel Popa, achiziționat de la Universitatea Cluj pentru 300.000 de euro, și Marius Ștefănescu, transferat de la Sepsi pentru 1,3 milioane de euro.

Revenirea lui Florin Tănase la FCSB ar putea fi un plus semnificativ pentru echipă în noul sezon. Refuzul unei oferte financiare considerabile din străinătate sugerează dorința jucătorului de a contribui la succesul clubului bucureștean. În paralel, FCSB își consolidează lotul prin noi achiziții, pregătindu-se astfel pentru provocările viitoare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.