Gheorghe Dincă s-a certat cu judecătoarea

0

Atitudinea lui Gheorghe Dincă se schimbă de la o zi la alta. La ultima înfățișare în fața magistraților, unde este judecat pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, în legătură cu avocatul pe care îl are din oficiu.

Nu am cum să mă apăr. Avocatul din oficiu nu a venit să vorbească cu mine în penitenciar, nu mi-a răspuns la telefon şi nici nu s-a uitat pe dosar, s-a plâns Gheorghe Dincă judecătoarei.

La ședința de judecată, care a avut loc joi, presa nu a avut acces la cererea DIICOT, fiind prezente doar familiile victimelor. Cei doi inculpați, Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, au fost aduși în boxa arestaţilor din Penitenciarul Craiova. Cei doi purtau măşti, precum şi viziere de protecţie.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a recunoscut că nu a mai vorbit cu acesta, fiindcă a fost sunat de patru ori dar de pe număr ascuns.

Acesta a recunoscut că nu a putut studia dosarul, deoarece acesta nu se afla în arhiva Tribunalului Olt, deoarece fusese trimis la Curtea de Apel Craiova, unde se judeca și cererea de strămutare ce a fost depusă de familia Luizei Melencu.

Avocatul a fost amendat de judecătoare cu 1.000 de lei. El a decis că se va ocupa în continuare de apărarea lui Gheorghe Dincă, în ciuda cererii acestuia de a-i fi dat un alt avocat din oficiu.

Nu faceţi dumneavoastră regulile în sala de judecată şi dacă vreţi alt avocat, angajaţi-vă unul, i-a zis judecătoarea lui Gheorghe Dincă.

După mai bine de un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, adevărul nu a ieșit la iveală. Gheorghe Dincă este principalul suspect în uciderea fetelor, iar primul termen de judecată s-a ținut cu ușa închisă, fără accesul presei.

Dacă până acum Dincă a avut o atitudine blândă, de om care regretă ceea ce a făcut, de data aceasta “monstrul” din Caracal a avut un comportament sfidător.

Comentarii Facebook

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri