Este Alex Bodi implicat în cazul de la Caracal?

2

Cazul de la Caracal ar putea lua o întorsătură surprinzătoare. Alex Bodi, prietenul Biancăi Drăgușanu, a fost arestat de procurorii DIICOT și acuzat de trafic de persoane și proxenetism. Bodi a fost ridicat de oamenii legii din vila sa din Pipera.

Magistrații Tribunalului Dolj au considerat dovezile ca fiind grave și indubitabile, motiv pentru care au decis arestarea lui Alex Bodi pentru 29 de zile. Adriana Bahmuteanu consideră că acesta ar avea o legătură și cu disparițiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu.

Hai să facem legătură și cu fetele care au dispărut de la Caracal.

Gândiți-vă, a fost dus la Craiova! Craiova e aproape de Caracal! Hai să facem legătură și cu fetele care au dispărut de la Caracal, ale așa-zisului criminal Dincă! S-a spus degeaba că acest criminal Dincă făcea, de fapt, parte dintr-o rețea de trafic de persoane? Nu vi se pare că se leagă lucrurile?

Sunt oameni care dispar de pe stradă! Iată, nici în urmă cu două săptămâni, o femeie a fost ucisă și incendiată într-o valiză! Îmi pun niște semne de întrebare. De unde avea atâția bani, pentru că se afișa cu ostentație și cu opulenta în toate mediile? Motivele sunt faptele lui, că așa, oricine se poate afișa cu o mașină bună. Trebuie să îți dai seama și de unde are omul respectiv banii, a declarat Adriana Bahmuteanu, potrivit fabricatinromania.info.

La intrarea în sediul DIICOT Craiova, avocatul afaceristului a susținut că Alex Bodi nu este vinovat de niciuna dintre acuzații și că adevărul va ieși la suprafață.

Gheorghe Dincă este alt om. Cazul de la Caracal este departe de a se încheia. După mai bine de un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, adevărul nu a ieșit la iveală. Gheorghe Dincă este principalul suspect în uciderea fetelor, iar primul termen de judecată s-a ținut cu ușa închisă, fără accesul presei.

Dacă până acum Dincă a avut o atitudine blândă, de om care regretă ceea ce a făcut, de data aceasta “monstrul” din Caracal a avut un comportament sfidător.

Foto: capital.ro

Comentarii Facebook
2 Comentarii
  1. Sanel says

    De ce nu a lasat presa in sala?? ca sa ce ??sau de ce?? raspuns !!!sa se….

    1. Iepan says

      Pt că sunt minori în aceasta cauză penala

Lasă o replică

Email-ul tău nu va fi făcut public.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!

Politica de confidențialitate și cookie-uri